Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ki az aki cigánytól vesz autót?

Ki az aki cigánytól vesz autót?

Figyelt kérdés
Sok hirdetést látok a neten itt-ott és látom, hogy rengeteg 1 millió forint alatti autót hirdetnek cigányok. Tőlük ki vesz autót?

2020. jún. 26. 22:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
21%

#10 talán mert mint a gyöngyösi eset is mutatja fel kellett hagyni az iskolai tanulmányaikkal mert a náci tanárok kiutálták őket. Ezért nem tudnak írni. Lion esete is ilyen.

Most, hogy itt jön a kártérítes majd befigyel a x5. És ez nem baj, mert nekik ez státusszimbólum , ha egy tollasnak lehet akkor egy gábornak is vagy kolompárnak is.

2020. jún. 26. 23:41
 12/24 anonim ***** válasza:
75%
És a legkotlább betegágyakban tudnak feszíteni.. x5, merdzsók, audik.. :D :D
2020. jún. 27. 00:01
 13/24 anonim ***** válasza:
87%

Egymas kozt adjak-veszik.

Ciganytol nem szabad venni sem eladni nekik.

Eladod a kocsidat nekik es nem iratjak at, a bunteteseket meg kuldik neked a gyorshajtasokrol.

2020. jún. 27. 03:37
 14/24 anonim ***** válasza:
83%
Én adtam el cigánynak, mert már olyan rozsdás volt, hogy át sem ment volna vizsgán. Pár hónap után már tovább is adta egy fehérnek, szóval valószínűleg valahogy összepofozta és "okosba" levizsgáztatta.
2020. jún. 27. 07:59
 15/24 anonim ***** válasza:
28%
Vettem már cigánytól autót. Egy rossz szavam nincs az illetőre. Mindig az embert nézem nem az etnikumát...
2020. jún. 27. 09:43
 16/24 A kérdező kommentje:
Hogy néz ki a gyakorlatban az amikor egy autóvásárlásnál az embert nézed nem az etnikumát? Adásvétel előtt még 2 évig barátkozol vele?
2020. jún. 27. 09:51
 17/24 anonim ***** válasza:
37%
#15vagyok. Jó emberismerő vagyok, plusz ismerem a trükköket. Autókkal dolgozom úgyhogy az állapottal nehéz megvezetni. Olvasni tudok úgyhogy a papírokkal is. A zsiványkodós trükkjeiket is jól ismerem mivel köztük nőttem fel. Hogy nézem az embert? Ha báttyának vagy tázsvírnek szólít a telefonban már eleve bukó :DDD
2020. jún. 27. 10:01
 18/24 A kérdező kommentje:
Így már érthető a dolog de akkor egyszerűsítve a cigányok 99%-ától nem veszel autót.
2020. jún. 27. 10:04
 19/24 anonim ***** válasza:
88%

Vander83. Én meg cigány iskolába jártam , nekem az fájt fizikailag.

Ha köztük nőttél fel akkor neked nem fájt? Nem hívtak mondjuk... rákos magyarnak, vagy nem voltál magyar ge#i? Engem már azért pofán vertek mert nem tudtam ki az előadóha a "Kaposváron is feltámadt a szél" című zenének.

2020. jún. 27. 10:37
 20/24 anonim ***** válasza:
26%
#19 állami gondozott voltam kb fele fele arányban voltunk. Szerencsére a "kis" termetem és a "kedves és közvetlen" személyiségem hamar meggyőzte őket hogy van könnyebb célpont is nálam. A pofozkodás meg amolyan odavissza társasjáték xd hol adja hol kapja az ember.
2020. jún. 27. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!