Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Félek egy cigánytól, mit...

Félek egy cigánytól, mit tegyek? 16/L

Figyelt kérdés

Szeptember óta látok a buszon egy cigány srácot kb.velem egyidős lehet.Mikor megyek-jövök iskolába gyakran vele egy buszon.Régebben mikor meglátott a buszmegállóba húzta rám a szemöldökét csodálkozva.Tegnap hazafele jövet is a buszon volt és megint húzta rám a szemét meg a száját is kitáltotta.Mikor készültünk leszállni a buszon akkor meg odaállt mellém.Fogtam közbe a zsebem nehogy kiraboljon.Mikor leszálltunk meg forgolódott hátrafele hogy keressen,mögötte jöttem éppen,nem szóltt semmit.

Komolyan félek.Mit akarhat?

2014. febr. 25. 16:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha esetleg tudtok egyszerre többen menni iskolában szerintem érdemes.
2014. febr. 25. 16:49
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
Tőlük minden fehér fél így sok okos tanácsot nem tudunk adni.(sajna úniós jogok nagyon védik őket és ki is használják) Ha elkapsz egyet lopás közben és elmész tanúnak még téged fognak elővenni volt főnökömet is majdnem meghurcolták, hogy tanúskodott amikor látta őket betörni, pedig ő az ördögtől sem fél...
2014. febr. 25. 16:52
 3/12 anonim ***** válasza:
68%
Biztosan bámulod, ha egy fiút nézel, akkor ő is nézni fog, vagy azért mert nem érti, hogy miért bámulod, vagy azért, mert tetszel neki, ha nem vettél volna róla tudomást, akkor nem lennél feltünő.
2014. febr. 25. 16:55
 4/12 anonim ***** válasza:

Vegyél magadnak gáz sprayt (legális, military üzletekben vehetsz) az egy biztonságérzetet és ha kell használd is.

Nyújtsd ki a karod és ne ellenszélbe használd, hogy Te ne kapj belőle. Egyszer fújtam már le egy cigány srácot aki a barátnőmet zaklatta. :) Meglepő volt, hogy menekül...

25/l

2014. febr. 25. 16:56
 5/12 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem csak tetszel neki.
2014. febr. 25. 17:01
 6/12 anonim ***** válasza:

Borsodi vagy?

Egyébként ők szinte mindenkire így néznek, amíg nem szól hozzád addig ne félj

2014. febr. 25. 17:06
 7/12 A kérdező kommentje:
6-os! Nem,én Hajdúi vagyok.
2014. febr. 25. 17:17
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem meg már fújtak le mikor más barátnőjét zaklattam, nagyon durva hatása van, vegyél egyet mindenképp.
2014. febr. 25. 19:42
 9/12 anonim válasza:
kérdezd meg tőle hogy mit akar xd.. (habár nem biztos hogy jó ötlet mert lehet hogy jól elver...)
2014. márc. 7. 13:24
 10/12 anonim ***** válasza:
LOL jó fej vagy 9-es :D
2014. márc. 7. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!