Mit tegyek? Félek hajnalban dolgozni menni.
A faluban ahol lakom bolyong egy férfi aki már börtönben is ült. Félek, hogy amikor a buszhoz megyek megtámad. Valamelyik hajnalban is megilyedtem tőle. Van ötletetek mit tegyek, hogy ne féljek?
25/N
erre nincs megoldás, csinálj úgy mintha telefonálnál vagy telefonálj is valakinek, legyen nálad védőeszköz, rúgd tökön
Na meg úgyse támad meg miért támadna meg?
25 évesen lehetnél kicsit érettebb ennél. Én 19 éves lány vagyok, sz*r környéken lakom, sok a veszélyes alak, sok a balhé, mégse fosok ennyire. Van nálam spray, amit igen is elő tud venni egy erre képes ember pillanatok alatt. Ha közeledik feléd, nem ott kell állni, mint egy szerencsétlen, várni, hogy beléd kössön meg megtámadjon.
Képzeld el, voltam már olyan helyzetben, amikor odajöttek, belém kötöttek, meg akartak támadni, mégse lett semmi bajom, megoldottam egyedül.
Aki meg mások segítségét nem becsüli, az meg is érdemli, hogy megtámadják basszus..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!