Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért kötelezö elsösegélyvizsg...

Miért kötelezö elsösegélyvizsgát letenni ha jogsit akarok?

Figyelt kérdés
Gondolom egy burkolt adó elsösorban,plussz extra idegesség.

2020. jún. 25. 14:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%
Aki megbukik az elsősegélyvizsgán az olyan életképtelen, hogy örüljön, hogy ha a buszra felengedik.
2020. jún. 25. 20:04
 12/14 anonim válasza:
0%
2x buktam, az elsőn az mondta a vizsgabiztos nem fizettem eleget, másodjára olyan kérdést húztam ami nem volt a tételsorba sem a könyvbe, de még a közúthoz sincs köze
2020. jún. 25. 22:58
 13/14 anonim ***** válasza:
Milyen 4,nekem 1 delutan volt az egesz. Otthon batyam orvos, vele gyakorolgattam az ujraelesztest.. Persze bizonyos lepesek nelkul xD meg az oldalfekvesbe helyezest. Vizsga "teteleket" megkaptuk a kurzuson, nehanyat at is beszeltunk, plusz neten fent van az osszes valasz. En azokat 2 delutan alatt megtanultam es meglett, szerintem ez a legkonnyebb resze.
2020. júl. 5. 11:31
 14/14 anonim ***** válasza:
12)Emlekszel meg hogy mit huztal? Ugye van 1 tetel meg egy szituacio. Nyilvan a szituaciot konkretan nem lehet elore tudni, de ha tudod az elmeletet, akkor meg kell, hogy tudd valaszolni. En tokre szegyelltem magam, hogy 24 eves voltam, mikor ezt megcsinaltam. Jo lenne, ha mar gimiben is tananyag lenne.
2020. júl. 5. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!