'96-os 1.4-es f astrámon kissé sokáig kell indítózni. A gyertyák tiszták, de így sem akarja az igazat! (...a Zsigához vagyok közelebb...) A hibajelző világít. Mi lehet a hiba? Kérés: Csak értelmes választ akarok, ez nem a poénok helye!!!
Ezt a kerdest ebben a formában az ezoteria rovatban probald.....ott vannak látók meg táltosok!
De ha mar vilagit a check lámpa akkor talan elvihetned egy hibakod olvasasra igy kezdesnek.
Te jó ég,mekkora egy gyász életed lehet neked kérdező........
Közben engem is megtaláltál a privát üzeneteddel,de abban sem bírtál 2 értelmes mondatot kiizzadni magadból.....
De tudod értelmes válaszhoz először egy értelmeset kellene kérdezni!
Olaj nyomás?
Mikor volt utoljára olaj csere? Ette-e előtte az olajat? Nincs-e eltömődve valami cső (ugye ez szintén az olaj nyomás. A Check Engine kiolvasása egyik legjobb ötlet eddig. Aztán lehet még az akksi is gyenge. Simán lehet, nem jók a csatlakozások, vagy a generátor kábel a ludas. Önindító szénkefe is lehet kekszes.
És én meg csak belenéztem most a motor alá és nem is értek az autóhoz, de látom, ez nem egyértelmű hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!