Márka szerviz elfogad olyan munkát, ha én csak ABS jeladót akarok cseréltetni?
Köszönöm a válaszokat!
Arra voltam kíváncsi, foglalkoznak-e egyáltalán az autómmal, vihetem-e az alkatrészt, ilyen-olyan plusz költségeket a 3-as keverte ide.
Ha van idejük, akkor foglalkoznak vele. Februárban voltam utoljára márkaszervizben, mert enyhe fékezésnél elkezdett csikorogni a fékem. (Még garanciális az autóm, ezért szerettem volna ide vinni, de az előzővel is 13 évig ebbe a márkaszervizbe jártam.) Szeptemberre (!) kaptam időpontot. (És akkor még a korona-hiszti sehol nem volt.) Azt mondták, hogy addig be vannak táblázva.
Alkatrészt meg kell kérdezni. Ahova én járok, ott semmi akadálya. (Sokszor a gyári alkatrészt vittem én a márkaszervizbe mert olcsóbb volt, mint tőlük venni.) Annyi csak, hogy az alkatrészre nem, csak az elvégzett munkára vállalnak garanciát. De ez szerintem evidens.
3as vagyok.
Egy szerelő ha nem nézi meg melyik abs jeladó a hibás, akkor honnan tudja melyiket kell cserélni?
Nem biztos hogy a jeladó a rossz, függetlenül attól mit mutat a diagnosztika!
A hozott alkatrész esetében számlát szokták kérni.
Az alkatrészre nincs garancia, a munkára is csak abban az esetben, ha elvégzik az előzetes hiba keresést! Ami a diagnosztika! Ez alól egyetlen kivétel lehet, ha látszik, hogy elszakadt a kábel.
Nem kell diagnosztika!
Hátsó kerékagy megragadt, csapágy, kerékagy, féktárcsa minden lett cserélve, azóta abs hibát dob.
Ha jeladóra sem javul meg, esetleg autó villamossági szerelő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!