Sportmotorok között (600 cm3-től felfele) vannak melyek az utas számára is kényelmesek? Vagy lehet valamikkel trükközni, hogy kényelmesebb legyen?
Figyelt kérdés
Ezek közül melyiken lehet állítani, hogy ha kell harapós legyen a gép, de ha kell, visszafogott, nyugodt tempót engedjenek a beállítások?2020. jún. 24. 13:42
11/14 anonim válasza:
Nem GSXR 1300 hanem GSX 1300R már az elnevezésből is látszik, hogy sporttúra és nem sportmotor.
Ha fontos az utaskényelem és a viszonylag sportos menettulajdonságok akkor a sporttúra kategória amit nézegetni tudsz ezért jutottatok el a Hayabusáig is. Ebben a kategóriában van egy rakás motor. VFR, VTR, GSF, GSX, GSXF, FZ, ZZR stb...
Bocsi az offért de hány éve motorozol és mivel? Ha 10 év és 600ccm alatt van szerintem ne nézegesd 100le felett a motorokat mert a következő kérdésedre a gyógyászati segédeszköz kategóriában fogunk válaszolni...
12/14 Szolovjov válasza:
Szerintem sincs kényelmes sportmotor még a vezetőnek sem. Életem hibája volt megvenni, azóta is a garázsban áll és inkább az MZ-t használom. Ha érdekel eladó, Honda CBR 600F3 :)
13/14 anonim válasza:
Így van ahogy a 12. irja, normális ember normális motorzásra nem vesz sportmotort.
14/14 anonim válasza:
13
Attól függ. Nekem a motorozás nem arról szól, hogy nagy kényelemben csücsüljek. Mert akkor megyek autóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!