Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szívóbenzines motor hány...

Szívóbenzines motor hány kilómétert bír kb?

Figyelt kérdés

Láncos vezérlésű 1.3 as motorú autóm van 4 éve. De olaj és szűrő cserén kívül mást nem cseréltem rajta.

140 ezer km van benne egy 15 éves autó.

2020. jún. 23. 18:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Várj, hozom a kristálygömböm
2020. jún. 23. 18:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez a sofőr lábán, és a karbantartáson múlik.

Lehet hogy elmegy még 300 ezret, de le lehet harcolni 3000 km alatt is.

2020. jún. 23. 18:49
 3/6 D. Brasco ***** válasza:
100%
Ezt ebben a formaban az ezoteria rovatban probald meg
2020. jún. 23. 18:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha japán és karban van tartva akkor akár fél millió kmt. 300-at a többi is elmegy szerintem.
2020. jún. 23. 19:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Majd ezután jöhetnek ki a nem megfelelő használat következményei, kopás, "hengerfejesedés".

De amúgy ha rendszeres olajcsere megvan, rendes olajjal, hűtőfolyadék is rendben. És hidegen meg kis fordulaton nincs kínozva, akkor legalább mégegyszer ennyit elmegy.

Az öregedéses problémák is befigyelnek azért ebben a korban, tömítések, gumicsövek.

ROHADÁS....

Szerintem ez pont az a kor ahol érdemes eladni, mert MÉG hibátlan, vállalható állapotú. Nekem 15-20 éves kora között már mindig volt valami apróbb baja a kocsinak.

2020. jún. 24. 08:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Feleségem swiftjében volt 100.000 ( + visszatekerés ) amikor vettük. Azóta beletolt majd 150.000-et. 22 éves kutya baja. Soha nem rohadt le. Nem eszi az olajat. Csak fotel SzagÉrtő vagyok, szerintem amíg nem porlik a kaszni és nem kortyolja az olajat miért kellene eladni? Egyébként hordd márkaszervízbe. Lenne ott még mit csinálni: Váltó-fék olaj csere + amit én nem tudok csak ők. Nem spórolok az 1 óra rezsi óradíjukon. Féket is velük cseréltettem. Biztosan van olcsóbbért...
2020. jún. 24. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!