Egy autókereskedésnél mennyit lehet alkudni? Találtam egy nekem megfelelő autót 700-ért. De mivel majdnem 20 éves én maximum 500-at adnék érte.
És akkor mi van ha 20 év?
Az ilyeneket annyira bírom, még szerencse hogy ritkán adok el kocsit. Feltesznek magasabb árért egy makulátlant, jönnek, fikázzák, alkudnák a felére. majd elmennek, és megveszik a legolcsóbbat ami egy hónapon belül a szerelőnél köt ki mert elpusztulni készül, de ők meg vannak győződve hogy az volt a jó vétel. :D
12-es. Egy esetben elfogadható ha rosszabb állapotú autót vesz az ember. Ha ért hozzá, tudja mik a hibái és otthon magának meg tudja csinálni.
Haver vett 500-ért kocsit. 300-ból otthon elég jól rendbe rakta. Így 800-ból lett egy olyan autója amin kicserélt sok mindent. Hasonló állapotúak meg 1 misi felett mentek. És azokon is mondjuk illett volna vezérlést, olajat cserélni.
Annyit szerintem is valószínűtlen. Kb annyi lehet az ő árrésük. 0 haszonnal, vagy ráfizetéssel biztos nem fogják neked odaadni.
Használt autót utoljára 2012-ban vettem kereskedésből. 1,45M-ért kínálták, 1,42-ért sikerült nagy nehezen elhozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!