Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan kéne ezt finoman,...

Hogyan kéne ezt finoman, polkorrekt módon megkérdezni az oktatómtól?

Figyelt kérdés

Nagyon sok pénzem, és időm benne van már az autóvezetés-tanulásban, és nem sokára le is jár a két évem. Ilyen meg olyan okok miatt félbe kellett szakítanom az tanulást, így közel egy év alatt eddig egyszer jutottam forgalmi vizsgára, ami nem jött össze. Oktatóm szerint ha a következő vizsga nem sikerül, nem tudja garantálni, hogy kapok még vizsgaalkalmat. Szerinte egyébként jól és biztonságosan vezetek, de néha ha kicsit stresszesebb vagyok, hajlaos vagyok benézni mondjuk egy táblát, de perszer utána mindig megállunk megbeszélni a hibát.

Elég sok budapesti ismerősömtől hallottam ilyet, hogy fizettek az oktatónak, és cserébe mind átmentek. Sokan úgy, hogy előtte többször buktak. Nekem nem tűnik korruptnak az oktatóm, soha nem is hozta fel, hogy fizessek, ha nem akarok megbukni, de nem egy embertől hallottam, hogy fizetett, átment, és azóta rendszeresen és biztonsgosan is vezet. Hogy kéne ezt finoman megkérdezni az oktatótól, hogy lenne-e erre lehetőség vagy inkább felejtsem el?

Főleg budapestiek véleményére lennék kíváncsi, és olyanokéra, akiknél ez valóban bevált.

2020. jún. 20. 19:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Grat!! :) Csak óvatosan és ne bízd el magad. Statisztikailag az első 1-2 év a legveszélyesebb.
2020. jún. 29. 11:59
 12/15 anonim ***** válasza:

Amúgy nem 5x lehet megpróbálni a vizsgát?

Jattoltál? :D

2020. jún. 29. 12:05
 13/15 anonim ***** válasza:
Ügyes vagy, gratulálok!
2020. jún. 29. 17:38
 14/15 A kérdező kommentje:
5x,ha belefersz az idobe... Nalam ez neccvolt. Hat igen, amite nem vok buszke, de hat welcome to Hungary. Hibapontok alapjan meg lett volna igy is.
2020. jún. 29. 17:41
 15/15 A kérdező kommentje:
Egyébként biztos vagyok benne, hogy nem ezen fog múlni, hogy később hogyan vezetek. A forgalmihoz elég 580 km, míg a valóságban több száz ezer kmt vezetek majd le-remélhetőleg, ott már full mindegy lesz, hogy fizettél-e vagy sem. Éreztem, hogy így nincs rajtam akkora stressz vizsga közben, sokkal jobban odafigyeltem, mint órán, és amiket behúzott hibapontok azok sem borzasztó nagy hibák szerencsére.
2020. jún. 29. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!