Kinek hanyadjára, és hány óra után sikerült a forgalmi vizsga? Mi volt a bukás oka, ha volt?
Kicsit rá vagyok parázva, mert igaz ez csak a második forgalmi vizsgám lesz, de lehet az utolsó, mert lejár a két évem. Éppen emiatt szeretnék most biztosra menni.
Kinek
-hány óra után lett meg a forgalmi vizsgája?
-mi volt az ok, ami miatt esetleg megbukott?
Ki
-hogyn változtatott a stratégiáján következő alkalommal?
-hány plusz órát vett még a sikertelen vizsga után?
Előre is köszi az értelmes válaszokat.
18.-as vagyok.
Nem volt kötelező, csak a 18 év alattiaknak. A PAV III.-nak kellett megfelelni.
Egy megjegyzés:
Ez a vizsga sokunknál később sok gondot okozott, mert ez a hivatásos tehergépkocsi vezetők kategóriája. Persze közülünk csak néhányan mentek el teherautó sofőrnek, ettől függetlenül ezt bevezették a jogosítványunkba.
És hiába mondtuk később, hogy nem vagyunk sofőrök, nincs meg a "C"-kategória sem, a szabál az szabál, nem törölték volna ki a világ összes kincséért se.
Mert cserébe mehetett az ember értelmetlenül, három évente orvoshoz miatta, meghosszabbítani a jogsit.
Első vizsgára 46 órával mentem, meg is buktam. Azt hittem egyirányú utcában vagyok, és balra kanyarodásnál átmentem a bal sávba. Ha jönnek szemből nyilván leesett volna hogy nem egyirányú és eszembe se jut átmenni, de sajnos nem volt arra senki, csak 1-2 parkoló autó, azok is mind egy irányban parkoltak.
Utána vezettem ha jól tudom 4 órát, majd jött majdnem 3 hónap kimaradás a vírus miatt.
Nem zavart annyira, előtte is többször volt 1-2 hónap kimaradás mert oktató nyaralt, műszakiztatott, vizsgázott, hol én mondtam le az órát betegség miatt, hol kirándulni voltam szünet alatt.
Utána vezettem 4 órát, és az 5. volt a vizsga. Át is mentem szerencsére^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!