Van itt olyan személy, aki vezetni tanúl "B" kategóriára elsősorban?
Én nemrég kaptam meg az engedélyem.
Nagyon paráztambaz elején, de hidd el, ez idővel sokkal jobb lesz. Kb. az első három alkalom katasztrófa volt, mert ugye teljesen új volt az éves, de utána belejötten és ment mint a karikacsapás. :)
Egy idő után reflex szerűen fognak jönni a mozdulatok és nem fogsz kapkodni.
ilyeneken még nem kell aggódnod hiszen gyakorlatilag még semennyit sem vezettél. Nyilván most meg nagyon sok mindenre kell figyelned ami nem megy magától mint pl kuplung kezelés, váltás. De ne aggódj mert ez csak javulni fog.
Ültem én már nem egy friss jogsis mellett, és ők se igazan tudnak vezetni. Mondjuk miért is tudnának 30-40 óra vezetés után?
Meg majd rájössz hogy azok se tudnak vezetni sokan akik már sok éve vezetnek.
Én nem próbáltam de talán jó ötlet lehet mondjuk google térképen random kereszteződéseket megnézni ilyen utcai nézetben. Elképzeled hogy mész valamelyik irányból és végiggondolod hogy kinek van elsőbbsége. Vagy mondjuk elkezpeled hogy nem működnek a lámpák és hogy akkor kinek van elsőbbsége...
Ezzel csak azt akartam kihangsúlyozni hogy ne aggódj, és állj pozitívan az egészhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!