Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vettem egy autót átírható...

Jocó1990 kérdése:

Vettem egy autót átírható így? 2 cég van a 3ik fél pedig én lennék. A forgalmiban viszont megint egy természetes személy van.

Figyelt kérdés
2020. jan. 22. 14:18
 1/4 D. Brasco ***** válasza:
100%

Az ilyen vásárlásokat kell NAGY ÍVBEN ELKERÜLNI!!

Ha nincs szerencsed nem vettel te semmot csak egy vagon problémát meg egy ócskavasat a nyakadba,mert valoszinuleg ezt te az eletben a nevedre nem iratod.......

2020. jan. 22. 15:11
 2/4 anonim ***** válasza:
82%

Hát én nem értem ezt.

Hárman lennétek a gazdája vagy mi?

2020. jan. 22. 15:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Volt osztálytársamnak volt valami hasonló esete. Addig húzódott a dolog, hogy a pénzét elveszítette (mert kifizette a kocsit). A rendőrség alaposan megcibálta őt is, mert lopott volt a kocsi. Őersze a kocsit lefoglalták bűnjelként évekkel ezelőtt és azóta sem kapta vissza. Akiknek meg kifizette az autót eltűntek. Van aki szükésben, van aki börtönben van. Se kocsi, se pénz.
2020. jan. 22. 15:41
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Két köztes adásvételi és a harmadik Te lennél?

Elvileg átíratható, ha látható a jogfolytonosság (ki kitől vette).

Ha a cégeknek nem aktiv az adószáma, akkor bukta.

2020. jan. 22. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!