Jocó1990 kérdése:
Vettem egy autót átírható így? 2 cég van a 3ik fél pedig én lennék. A forgalmiban viszont megint egy természetes személy van.
Figyelt kérdés
2020. jan. 22. 14:18
1/4 D. Brasco válasza:
Az ilyen vásárlásokat kell NAGY ÍVBEN ELKERÜLNI!!
Ha nincs szerencsed nem vettel te semmot csak egy vagon problémát meg egy ócskavasat a nyakadba,mert valoszinuleg ezt te az eletben a nevedre nem iratod.......
2/4 anonim válasza:
Hát én nem értem ezt.
Hárman lennétek a gazdája vagy mi?
3/4 anonim válasza:
Volt osztálytársamnak volt valami hasonló esete. Addig húzódott a dolog, hogy a pénzét elveszítette (mert kifizette a kocsit). A rendőrség alaposan megcibálta őt is, mert lopott volt a kocsi. Őersze a kocsit lefoglalták bűnjelként évekkel ezelőtt és azóta sem kapta vissza. Akiknek meg kifizette az autót eltűntek. Van aki szükésben, van aki börtönben van. Se kocsi, se pénz.
4/4 anonim válasza:
Két köztes adásvételi és a harmadik Te lennél?
Elvileg átíratható, ha látható a jogfolytonosság (ki kitől vette).
Ha a cégeknek nem aktiv az adószáma, akkor bukta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!