Hólánc vagy hózokni? (személy autóra)
Figyelt kérdés
Van hóláncom, de olyan macerás felrakni meg levenni, néha csak egy pár száz méterre kellene. Láttam hogy létezik ilyen hózokni nevű cucc, például a Michelin Easy Grip, van valakinek ilyennel tapasztalata? Videók alapján csak felrakod és mész, leszedésnél is kb 1 mozdulat, és a videók alapján hatásosnak tűnik de kitudja hogy mekkora parasztvakítás vagy nem.2019. nov. 3. 14:45
3/5 anonim válasza:
Én hevederes hóláncot használok, azt egy helyben állva fel lehet rakni, de csak alufelnihez használható, ahol a hevedert át lehet bújtatni a küllők között.
4/5 veterán vas válasza:
Ezt az Easy Grip "hózokni"-t nem láttam még a valóságban, de eléggé semmitmondó dolognak tűnik.
Szerintem ha csak annyi erő fölrakni, ahogy a videon mutatják, és annyira rugalmas, akkor ez visszafelé is igaz. Szóval már az első kerékmegpördülésnél lefordulhat a gumiról.. :/
5/5 anonim válasza:
Amíg nem kötelező a lánc, addig használható a többi. Amint a lánc előírás, azt kell fölszerelni, anélkül tilos továbbhaladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!