Milyen fizetéssel milyen autót engedsz meg magadnak?
Figyelt kérdés
Egy ideje már foglalkoztat az, hogy milyen fizetéshez milyen kocsi fér bele a keretbe. Tudom, hogy ez több tényezős, nyilván nem mindegy, hogy egy bizonyos típust használtan veszel vagy újonnan stb. Nyilván, akik közös kasszán vannak, azoknál sem ilyen egyszerű a kérdés...na de nem is magyarázkodom. A kérdésem ezért az lenne hogy milyen típusú autód van, évjárattal, milyen havi nettó fizuból vetted és mennyiért, és persze az is kérdés, hogy elégedett vagy-e vele.2020. jún. 13. 10:00
11/17 anonim válasza:
Egy husz eves Toyotam van, amit 600 ezerert vettem, nagyon jo allapotban. Netto 460 a havi fizetesem, ugyhogy talan valami dragabb is belefert volna, de ez pont jo.
12/17 anonim válasza:
Egy sportosabb VW-em van, 3,3-ért vettem használtan 3 éve, akkor kb. 400.00 körül kerestem
13/17 anonim válasza:
Hirtelen lett állásom, amihez hirtelen kellett autó. 1.3 millióért vettem egy 2008-as 3-as mazdát, személyi kölcsönből. Nettó 300 ezer körül keresek, a törlesztő 50 körül van, 3 évre. Párommal még így is havi szinten 100-150 körül félre tudunk tenni, tehát nem hiányzik sehonnan a pénz. Azért lett teljesen hitelből vásárolva, mert ez az első rendes munkahelyem (diákmunkából semmit se tudtam félre rakni), így nem volt megtakarításom.
14/17 anonim válasza:
45ezer forintos ösztöndíjam van, mellette alkalmanként futárkodok, kb havi 90-110ezer összejön. Alfa Romeo 147 szüleim vették, de én tartom fent. Sok baja nem volt szerencsére
15/17 anonim válasza:
Nekem célszerszám az autó, csak arra kell hogy havonta kétszer dolgozni menjek vele, ezért a 150-200 ezres kocsikat kedvelem. Most épp egy 98-as berlingom van. Ha olyan helyre megyek ahova szép kocsi kell akkor bérelni szoktam. Kamionsofőr vagyok 700+ netto
16/17 anonim válasza:
Nettò kb 460 és egy 15 éves G Astrát hajtok. Nem fogyaszt sokat, néha kicsit rángat, de soha nem hagyott még cserben. Igazából nem is engedhetek meg magamnak egy új kocsit. Max fél évi fizetésemet költeném rá.
Volt szerencsém új kocsit vezetni, tényleg sokkal jobb érzés, de amíg elvisz, én biztos nem cserélem le.
17/17 anonim válasza:
550k havonta és nem pocsékolom ilyenre a pénzt. Tesco házhoz hozza a nagybevásarlast, és a vonat is elvisz mindenhová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!