150. 000 ft-os havi fizetéssel, hitel nélkül, normál életszínvonalon élve milyen benzines kombi autót vegyek ami elvisz A pontból B-be, megbízható, keveset kell szervizbe vinni és max.500. 000 ft-ba kerül?
Keveset kell szervizbe vinni = lóf@@szt sem akarok vele foglalkozni
Papír suzuki tökéletes lesz ide
ha mindenképp kombi kell
akkor toyota corolla kombi, vagy az avensis kombi még nagyobb
ezek megbizhatóak, csak ne egy romot vegél
Egyébként ilyen kis fizetés melett, valóben egy régi swift lenne a legjobb, igaz az nem kombi viszont nagyon alacsonyak a fentartási költségek.
Köszi a válaszokat!
-Golftól Auditól félek az alkatrész árak miatt.
-Suzukiban félnék.
-Astra F szimpatikus így elsőre. Lehet az lesz a nyerő, de az Avensis is elgondolkodtató.
Kombit kérdeztél, így a Suzy kiesik a képből.
Nekem benzines 3 géppel is volt tapasztalatom, ezeket osztanám meg:
- F-Astra kombi, 2000, 1.6 8V. Egyszerű, mint egy bot. Nincs benne semmi felesleges. Cserébe fapados. Valamiért valamit. Családban van, 200.000 km alatt csak kopóalkatrész cserék voltak.
- I. szériás Megane kombi: 2001, 1.6 16V, na ebben már vannak kényelmi extrák, el. ablakok, klíma, 4 légzsák, távis kp-zár, de ezek (Renault) időnként tönkremennek. Erre a kocsira nagyon kell figyelni, és nagyon kell szeretni, csak akkor lesz kedves hozzád. Olyan mint egy nő. Én 245.000 km-t tettem ebbe az autóba, és nem volt vele komolyabb problémám, csak kopócsere ebbe is, motor-váltó bontva még nem volt.
- Avensis 2.0 kombi: az első kettő után luxusautó, mondjuk az ára is magasabb, 500.000 alatt nem nagyon kapod meg jó állapotban még a T22-t sem. Nehezebb a kasztni, fogyasztás is magasabb, főleg a 2.0 motornál. Az 1.8 hajlamos enni az oljat. Láncos vezérlése van, nem kell szíjat cserélni. Ha kifogsz egy jó karban lévő példányt (bár még egyszer mondom, az inkább 750-800.000) azzal gondod nem sok lesz. ToyotaClub fórumán gyakran vannak eladó T22-k, ott a klubtagok vacak kocsit nem hirdetnek, azok megvigyázott autók.
A háromból ha nekem 500.000-ból holnap kocsit kéne vennem, Megane-t vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!