Milyen motort válasszak első motornak?
Most lettem 17, szeretnék minél hamarabb egy motrot vásárolni, nagyon vágyom rá hogy motorozzak 1-2 éve már tervben van.
A nagy testű sport motorok amik nagyon megtetszettek, egy Honda cbr 250en gondolkodom erősen!
Szerintetek jó választás lenne? Milyen erős a motor? Könnyen megszokható? Vagy gyorsan megtanulható rendesen menni vele?
De miért? Az alapokat nem tudom megtanulni egy 250esen?
Autót vezetni is egyből buszon tanultam pl és ugyanúgy megy
Ha úgy gondolod menni fog a motorkezelése váltások egyből akkor akár jó lehet a cbr250.
Az hogy min tanultál más jerművet vezetni semmit nem jelent.
Munkahelyemen pl van egy kb 35év körüli srác aki sofőr. Teherautót,kamiont,targoncát vezet van két nagy kobcentis robogója de nem mert váltós motort venni.
Lerakta nagy nehezen az A jogsit de fél a motorokon való váltástól,kanyarodási technikák alkalmazásától stb
szóval ennyire sok köze van a cbr250fajta járműveknek az autókhoz meg teheratók vezetéséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!