Milyen autót válasszak? (Szempontok lejjebb)
Szóval augusztusban végzek az egyetemmel és szeretnék egy kocsit venni, és már előre szeretnék gondolkodni hogy mik jöhetnek szóba.
1-max 1,3 millió amit rá tudnék szánni
Mindennapos használatra lenne, munkába járáshoz, hétvégi kirándulásokhoz használnám
Csakis benzines jöhet szóba, ne fogyasszon sokat, ne legyen túl régi(ezalatt kb azt értem hogy 10 évnél ne legyen idősebb), viszonylag jó állapotú legyen
4-5 évet mindenképp tervezek vele és addig jó lenne ha kibírná anélkül hogy vagyonokat költenék szervizre
Nem kell hatalmas autó de 4 személyes legyen
Most így hirtelen ennyi szempont jutott eszembe. Ezek alapján tudtok nekem segíteni hogy milyen autókat nézegessek? :)
Suzuki swift
Kapsz mar normalis allapotut ilyen arban es minden megvan benne ami 4 felnott utazasahoz eleg
Mitsubishi Colt.
Fél éve van meg (régi swiftet váltotta), és napról napra jobban imádom. 2009-es, 1,3-as benzines.
Mindenki azt mondja, tökéletes választás volt, semmi gondom nem lesz vele.
(Az új Swiftnél az ABS kockával probléma szokott lenni, én azért nem azt választottam)
Köszi az eddigi válaszokat, Swift eddig is a listámon szerepelt, de a többi 2 lehetőség is jónak tűnik így elsőre.
Meg jöhetnek még ötletek.
Fiat Bravo (2007-)
Nekem mondjuk 1.9 8V dízel van, de a benzinesek is elég jók. Ennyiből tudsz venni nagyon jó állapotban lévő 1.4 90 LE-t, de akár 1.4 T-jetet is. Alapvetően egy elég jól sikerült, megbízható autó, komolyabb betegségei nincsenek. Külsőre nagyon fiatalos és impozáns autó, a belseje is nagyon szép, igényes anyaghasználatú és tágas. Hátul is kényelmesen elfér két felnőtt. A csomagtere is elég nagy, 400 literes. Én összességében csak ajánlani tudom neked ezt az autót, én nagyon szeretem, és nem bántam meg, hogy anno ilyet vettem. Sokkal megnyerőbb, mint egy tucat Swift, ami lehet, hogy nagyon megbízható, de hidd el, ha egy normális előéletűt veszel a Bravobol, és meg adod neki az odafigyelést, hálás társad lesz, és a pénztárcádban tartja a pénzt.
Ha ettől kisebb autóban gondolkozol, akkor viszont én is a Grande Puntot ajánlanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!