Milyen autót válasszak? (Szempontok lejjebb)
Szóval augusztusban végzek az egyetemmel és szeretnék egy kocsit venni, és már előre szeretnék gondolkodni hogy mik jöhetnek szóba.
1-max 1,3 millió amit rá tudnék szánni
Mindennapos használatra lenne, munkába járáshoz, hétvégi kirándulásokhoz használnám
Csakis benzines jöhet szóba, ne fogyasszon sokat, ne legyen túl régi(ezalatt kb azt értem hogy 10 évnél ne legyen idősebb), viszonylag jó állapotú legyen
4-5 évet mindenképp tervezek vele és addig jó lenne ha kibírná anélkül hogy vagyonokat költenék szervizre
Nem kell hatalmas autó de 4 személyes legyen
Most így hirtelen ennyi szempont jutott eszembe. Ezek alapján tudtok nekem segíteni hogy milyen autókat nézegessek? :)
"Aki a fiatot mocskolta soha az életben nem is volt neki"
Persze, hogy nem volt, mert szerelő ismerősöm tanácsát kikértem: "Ha nem vagyok a magam ellensége, messziről elkerülöm a Puntót..." Így lett Swiftem. Semmi gondom nem is volt vele.
Tesómnak volt Punto-ja, volt, hogy a lámpák nem világítottak rendesen, hol töltése nem volt... stb
Szóval lehet, hogy ki lehet fogni jó példányokat, de nagy eséllyel foglalkozós lesz a Fiat.
Minden márkának megvannak a gyengék.sok ismerősömnek van fiatja és ők meg vannak elégedve. Nem élek álomvilágban, régebbi használt kocsik esetén nem várok csodát hogy semmi baja nem lesz. Márkától függetlenül a legfontosabb az hogy az előző tulaj mennyire vigyázott rá, mennyire van elhasználódva.
Amúgy köszi az újabb válaszokat, a negatív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!