CSONGRÁD MEGYE jogosítvány kérdés: forgalmi vizsga tapasztalatok? (főleg Szeged)
Figyelt kérdés
Pár ismerősömtől azt hallottam/olvastam különböző fórumokon, hogy Szegeden szigorúak a vizsgabiztosok, alapvetően 50-70+ óra kell a sikerhez és csak nagyon kevés ember megy át elsőre. Esetleg korrupt lenne a rendszer itt (kenőpénzzel könnyen át lehet menni?) Van olyan ismerősöm, aki végül Budapesten vizsgázott le, miután 5x bukott Szegeden pár éve és ez aggasztó. Nagyon megköszönném, ha valaki megosztaná a friss/pár éves tapasztalatait!2020. jún. 8. 20:08
11/12 Random felhasználó válasza:
Tavaly csináltam B kategóriás jogosítványt úgy, hogy 4 éve naponta vezettem segédmotort. Elsőre azzal az ürüggyel buktattak meg, hogy nem húzódtam ki egyirányúnál eléggé balra. Másodjára a vizsgabiztos szerint nem néztem el eléggé jobbra jobbkezes utcában, valamint nem lassítottam eléggé. Harmadjára az első vizsgán levő vizsgabiztost kaptam újra, 10 hibaponttal engedett át, a sárga földig alázott, hogy engem autó közelébe nem engedne. 55 órával összesen, ami tudom, annyira nem vészesen sok. Sajnos a pletyka a szegedi vizsgabiztosokról és arról a számról, hogy naponta X százalékot megbuktatnak igaz, elvileg aki később (12 óra után vizsgázik) azokat szinte mindig kirúgják.
12/12 anonim válasza:
En jelenleg is csinalom, szegeden, ma buktam meg a 4. Vizsgan. 4bol 2 vizsgan ereztem jogtalannak az elson meg a mostanin. Most vegigvezettem, es hibapontokbol buktatott meg. tobbszor a nezelodest tobbszor a pedalkezelest is behuzta. Amit en nem ereztem pl rossznak de ebbe nemtudnek belekotni, hiszen h ha o ugylatja behuzza, erezhetem barhogy. 5. Vizsga utan gondolkodtam hogy atmegyek egy masik varosba vizsgazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!