Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tapasztalat nélkül jogosítvány...

Tapasztalat nélkül jogosítvány előtt?

Figyelt kérdés
Szóval arról lenne szó, hogy most fogok jogosítványt szerezni viszont nulla tapasztalatom, mert nincs autónk és nem volt lehetőségem sem vezetni sem pedig a pedálok használtat megtanulni, nehéz lesz a nulláról megtanulnom vezetni??
2020. máj. 11. 20:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért fizetsz hogy megtanítsanak.
2020. máj. 11. 20:10
 2/5 anonim ***** válasza:
70%
Akkor nem értem minek jogsi. Ha meg fogsz venni autót, akkor majd azon gyakorolsz. Először forgalmon kívül gyakorold az autó kezelését, majd egy idő után, amikor úgy érzed már nagyjából megy, mehetsz nem túl forgalmas helyre...
2020. máj. 11. 22:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly csináltam meg énis mindenféle előélet nélkül( családba nekünk se volt kocsi)

Azért van az oktató hogy megtanítson.

Első 10 óra nálam szenvedős volt.

2020. máj. 12. 02:21
 4/5 anonim válasza:
56%

Én is most megyek először?

Hogy minek jogsi ha nem fogok vezetni?

Munkában ha esetleg feljebb kerülnék vagy olyan állásra jelentkeznék ahova kellene, ne ezen bukjam el. Bármikor szükség lehet rá, és jobb az ha megvan még ha nem is gyakorlod, de rohadt sok idő és stressz letenni az egészet. Ezért én leteszem, nem fogok majd 2-3 gyerek mellett még gyakorolni amikor sürgős lesz. Summa summarum jó az ha van :)

2020. máj. 13. 17:31
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Azert fizetsz, hogy megtanítsanak. Egy jotanacsot fogadj el, ha par ora utan nem szimpi az oktato, turelmetlen, idegbajos, nem oktat rendesen akkor csereld le, ne varj vele.

Amugy en 40 evesen nullarol mentem vezetni, es elsore atmentem mindenbol. Meg rutinpalyan se voltam, rogton egy eldugott kis kertvarosban kezdtunk.. Menni fog az, neha faraszto nagyon, mert agyban nehez folyamatosan koncentalni, nagyon sok az info. Nem is fog menni mimdig ugyanugy,de kitartas kell, es meglesz az eredmenye.

2020. máj. 13. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!