Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire károsodott az autónk?...

Mennyire károsodott az autónk? Képpel.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tegnap véletlen nekihajtottunk az oszlopnak, és károsodott az autónk. Sajnos nincs rajta semmilyen biztosítás, és anyám szerint 1,5 millió alatt biztosan nem csinálják meg. Na most nekem több ismerősöm is mondta, hogy simán 800.000 forint alatt van. Ti mit gondoltok? Még nem tudjuk pontosan, milyen alkatrészek sérültek.

A kép: [link]

2020. jún. 6. 12:00
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Sziasztok, nem tudom, valaki van-e még itt a válaszolók közül. Ha minden jól megy, 600.000 forinttal megússzuk. :)
2020. jún. 9. 14:37
 32/34 anonim ***** válasza:

#29 vagyok.

Na, mi volt az utolsó tét részemről? 650.

Megyek, nyitok egy jósdát! :D

2020. jún. 9. 15:49
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

600 teljesen reális.

Ismeretségi körömben valaki évekkel ezelőtt egy vaddiszóval találkozott. Szintén Opellel. Nem volt nagyon nagy a sérülés mert az autó a saját kerekén jött haza, de ott is 500e-s kár volt. És ez jó 5 éve volt.

A Csocoról annyit, hogy én idén februárban mondtam le. Káreseményem soha nem volt, mégis folyamatosan emelték a díjat minden évben. Már évi 150.000 Ft-nált tartottunk. Én ezt nagyon soknak tartom. Ha végig ezt a díjat fizettem volna, mióta saját autóm van, többet kifizettem volna, mint amennyit ér most az autóm. Azaz ha holnap totálkárosra töröm, még mindig jobban jártam.

Ha csak 80-100e lenne évente, azt mondanám egye fene... de 150-et kidobni minden évben az ablakon, az irdatlan sok kvázi a semmiért.

2020. júl. 11. 10:25
 34/34 anonim ***** válasza:

Én a hűtőt cserélném ha sérült, a többit visszaütném nagyjából kalapáccsal, oszt kész, pár 10ezerből megvan oldva.

600-at rákölteni egy kocsira nekem vicc, annyiból veszek egy másikat.

2020. júl. 18. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!