Mennyire károsodott az autónk? Képpel.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap véletlen nekihajtottunk az oszlopnak, és károsodott az autónk. Sajnos nincs rajta semmilyen biztosítás, és anyám szerint 1,5 millió alatt biztosan nem csinálják meg. Na most nekem több ismerősöm is mondta, hogy simán 800.000 forint alatt van. Ti mit gondoltok? Még nem tudjuk pontosan, milyen alkatrészek sérültek.
A kép: [link]
2020. jún. 6. 12:00
11/34 anonim válasza:
Megint itt vannak a lepontozó bajnokok.
12/34 anonim válasza:
Miután az elemek csavarral rögzítettek, pár órás munka az egész. Ami miatt lehet, hogy várni kell, az a homlokfal, és a motorháztető beszezése, illetve a fényezés. Kérj árajánlatot, ha millió közeli, vagy azt meghaladó az összeg, akkor vidd máshova.
13/34 anonim válasza:
ja. ha a szalonba adtad le, ott húzós lesz. nem kicsit!!! amúgy legalább nyitottad volna ki hogy a zárhíd és a hűtő sérült-e.
14/34 anonim válasza:
Első lökős, hűtőrács, zárhíd, hűtő, géptető meg még ezt azt biztos találnak rajta.Javítható minden gond nélkül csak zsebbe nyúlós.
15/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Van egy jó szervíz az utcánkban, valószínűleg átvitetjük oda. 13-as, nem én döntöttem arról, hogy felnyissuk-e az autót vagy sem, azt mondták inkább ne, mert majd lehet, hogy nem lehet visszacsukni.
2020. jún. 7. 10:11
16/34 anonim válasza:
És akkor mi van ha nem lehet visszacsukni? Így akarsz vele kocsikázni? :o
17/34 A kérdező kommentje:
Nem... ezért visszük szervízbe, hogy megjavítsák. Törötten nem kocsikázunk vele, főleg, hogy nem biztonságos.
2020. jún. 7. 15:51
18/34 anonim válasza:
Akkor? miért lett volna gáz ha nem tudod visszacsukni? Ez esetben kit érdekel ha nyitvamarad? :)
19/34 A kérdező kommentje:
Azért, mert ha vontatjuk a kocsit nem lenne előnyös, ha az ott instabilan mozogna le-fel. Illetve még mindig nem én vagyok a tulajdonosa az autónak, így nem én döntöm el, mit teszünk vele. Majd úgyis felnyitják a szervízben, ahol ha nem tudják visszacsukni sem gond, mert a következő lépcső a megjavítása.
2020. jún. 7. 16:24
20/34 anonim válasza:
Tényleg nem okoskodás, de egy pillantást vethettél volna a motortérbe.
Ha más okból nem, legalább annyiért, hogy ne tudjanak megvezetni.
Pl. hogy mitől volt tócsa alatta???
Nagyon nem mindegy, hogy csak lecsúszott egy vízcső, amit vissza kell tenni, vagy kell bele egy új hűtő. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!