Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autós iskolában megtörténhet...

Autós iskolában megtörténhet hogy sok pénzzel lehúznak?

Figyelt kérdés
kéne jogsi. itt 200 bol meg lehetne csinálni egyik suliban. de félek hogy sok órát vetettnek majd és 300 vagy még több lesz a vége.

2020. jún. 5. 15:33
A kérdező szavazást indított:
lehúznak
nem húznak le
16 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
Megtörténhet.
2020. jún. 5. 15:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Meg, de nem csak azert mert szandekosan huzzak az idot.. Amugy azt felejtsd h 30 ora utan mar mehetsz vizsgara
2020. jún. 5. 15:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Kizárt.
2020. jún. 5. 15:40
 4/7 A kérdező kommentje:
igen azt nem gondolom hogy a harminc elég lesz.
2020. jún. 5. 15:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Le tudnak, persze. És szoktak is. Többféleképpen.

1) Több órát vetetnek veled, mint indokolt lenne (nem indokolt = már tudsz elég jól vezetni ahhoz, hogy megkaphasd a jogsit). Ez elég gyakori dolog.

2) A kifizetett tanóra egy részében az oktató telefonozik / ismerősét szállíttatja veled, ahelyett, hogy a neked gyengébben sikerülő manővereket, helyzeteket gyakorolnátok. Ez a leggyakoribb, és ez is eléggé lehúzás kategória.

2020. jún. 5. 15:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Én amiket tapasztaltam:

Beiratkozáskor rábeszéltek hogy válasszam a "hiperszuper" csomagot (amiben 44 óra van), mert ők nem taxisofőrök és a 30 óra alatt biztosan nem lesz meg az 580 km.

Aztán észrevettem, hogy a km-eket random írogatta be az oktató, szóval egy nagy kamu volt az egész. Végül szerencsére sikerült megegyezni az oktatóval, így 36 óra után mehettem vizsgázni.

Ami még szerintem felháborító volt, hogy a két "óra" az legjobb esetben is 100 perc volt és ez még magában foglalt egy kb. 15 perces kávészünetet is (úgy hogy én nem kávézok, így a kocsiban ülve malmoztam addig).

Nekem legalább ez az oktató fuvarozgatás nem volt szerencsére.

Sajnos 17-20 évesen még nagyon naiv a legtöbb ember (én is az voltam) és ezzel sok autósiskola vagy oktató vissza is él.

2020. jún. 5. 16:07
 7/7 3 napos mákos lecsó ***** válasza:

Nekem nagyon korrekt oktatóm volt. Reggel felszedett minket, elvitt a nagyvárosba ahhol vizsgáztunk. Letett a tanpálya melletti kávézóba.

És szépen mindenki levezetett 1-1 órát. Amikor végeztünk visszavitt minket. Ő megebédelt majd délután a következő 4 emberrel megcsinálta ugyan ezt. Heti 1x vagy 2x jártunk vezetni.

30 óránál mindenki elment vizsgázni, akinek nem sikerült az 3 pótóra után már nagyon magabiztosan ült be a vizsgabiztos elé.

Sose használt minket a saját céljaira vagy ha igen azért nem fizettünk.

2020. jún. 5. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!