Ennek a féknek a légtelenítése hogyan kell, hogy megtörténjen. Hátsó kerékfékhengereket kell, hogy kicseréljem. Elég-e csak hátul légtelenítenem?
Ezzel a képpel semmire nem megyünk.
Ha hátul bontod meg akkor csak majd hátul kell légteleníteni, ha feltételezzük hogy jó az első fékkör.
ITT feltett kérdésedre csak egyetlen jó választ képzelek el:
teendőd az, hogy elvidd képzett szerelőhöz!
Vedd figyelembe, hogy a fék az autó legfontosabb része, fontosabb a motornál és a kormányműnél!
Így már nehézkes lenne szerelőhöz vinni, mert szét van szedve. Röviden leírom, bár nem tartozik a kérdéshez.
Zörgött nagyon a dob. Levettem, azt gondoltam, hogy kavics lehet bent. Olyan válla van a dobnak, hogy inkább nem tenném vissza. Elvittem szabályoztatni. Én szoktam pofákat, betéteket cserélni. Ám most van folyás is az egyik fékhengernél, így azokat is kicserélem.
Elvileg elég hátul, mert mint fennebb leírták, hogyan is kerülne levegő az első fékhez? (nyilván vigyázol, hogy a tartályban ne menjem minimum alá).
Egyébként meg ha levegős úgyis észreveszed hamar.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!