1/7 anonim válasza:
Miért nem közvetlenül rakod be a linket? :)
3/7 anonim válasza:
Megtörténnek.
Ki az a hülye autószerelő, aki itt Magyarországon pár 1000 Forintos profitért alkalmaz 20 embert a haszon miatt?
Eleve alig van szerelő az országban, ami van, az is olyan, amilyen.
Szerinted miből csinálják a profitot?
4/7 anonim válasza:
Ilyen is lehet, de ez nem jellemző. Itt figyelem felkeltésnek egy teljes lehúzást mutattak be egy tök láma autóson.
5/7 A kérdező kommentje:
1-es:
Csak leroviditettem a linket.
Nekem es a csaladomnak se volt rossz tapasztalata autoszerelokkel.
A "sufnis" autoszerelo megbizhatobb mint az akinek nagy muhelye van 10 alkalmazottal.
2019. jún. 30. 17:31
6/7 anonim válasza:
Ez a három srác bemutatta már a használt autó eladás (tesókám, baj az van, megállt a ótó, hengerfejes, trélerezni kellet, megyünk Tinóval a bánatpénzért...), és vétel buktatóit is. Kicsit túl van húzva, de a módszerek léteznek.
7/7 anonim válasza:
kérdező, mindenkinek mindennel van volt rossz tapasztalata. Nekem rendőrrel is, meg pékkel is.
A sufni nem az, ahol a szerelő egyedül dolgozik. A megoldás az, hogy amelyik műhelybe jellemzően beesik a kliens, vagyis nem visszajáró, állandó, ott könnyebben húznak le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!