Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezek tényleg megtörténnek...

Ezek tényleg megtörténnek vagy csak túlreagálják?

Figyelt kérdés
[link]
2019. jún. 30. 01:27
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Miért nem közvetlenül rakod be a linket? :)
2019. jún. 30. 03:45
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
?
2019. jún. 30. 05:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Megtörténnek.

Ki az a hülye autószerelő, aki itt Magyarországon pár 1000 Forintos profitért alkalmaz 20 embert a haszon miatt?

Eleve alig van szerelő az országban, ami van, az is olyan, amilyen.

Szerinted miből csinálják a profitot?

2019. jún. 30. 07:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Ilyen is lehet, de ez nem jellemző. Itt figyelem felkeltésnek egy teljes lehúzást mutattak be egy tök láma autóson.
2019. jún. 30. 09:48
 5/7 A kérdező kommentje:

1-es:

Csak leroviditettem a linket.

Nekem es a csaladomnak se volt rossz tapasztalata autoszerelokkel.

A "sufnis" autoszerelo megbizhatobb mint az akinek nagy muhelye van 10 alkalmazottal.

2019. jún. 30. 17:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez a három srác bemutatta már a használt autó eladás (tesókám, baj az van, megállt a ótó, hengerfejes, trélerezni kellet, megyünk Tinóval a bánatpénzért...), és vétel buktatóit is. Kicsit túl van húzva, de a módszerek léteznek.
2019. jún. 30. 17:33
 7/7 anonim ***** válasza:

kérdező, mindenkinek mindennel van volt rossz tapasztalata. Nekem rendőrrel is, meg pékkel is.

A sufni nem az, ahol a szerelő egyedül dolgozik. A megoldás az, hogy amelyik műhelybe jellemzően beesik a kliens, vagyis nem visszajáró, állandó, ott könnyebben húznak le.

2019. jún. 30. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!