Melyik autó márkát/motorkonstrukciót kerülöd és miért? Tapasztalat is jöhet!
"Nekem is francia van , de soha semmi probléma nincs vele."
Nekem volt új francia. Hááátttt..... Többé nem lesz.....
Kb. 1 éves koráig volt autó, azután egy vödör csavar. Az a fémkupac nem autó ami mellett trélerre várok. ( És hányszor )
Mivel te értesz: nem fog szétesni 2x a váltórudazatod. Nem fog 2x ráfolyni az olaj szimering hiba miatt a kuplungra. Nem lesz 2x rugótörésed. Nem fog állandóan beázni a fényszóród.
Nem fog 3x úgy menni mint a bakkecske hogy emiatt is trélert kelljen hívnod. + egyéb hibák tömkelege melyek nem igényeltek trélert.
folyt.
Nem kell tojásszakértőnek lenni felismerjük a záptojást. Pszichológusnak sem, hogy megállapítsuk valakiről, hogy nem volt gyerekszobája.
Nekem személyesen még nem volt alapjaiban rossz tapasztalatom specifikus márkát illetően, pedig vezettem már olaszt, németet, amerikait, japánt, franciát. Jelenleg németet vezetek.
Mi a közös bennük? Mindegyikre kell költeni, minden időszakos karbantartást késlekedés nélkül (vagy nagyon rövidesen) el kell végezni. :) Ha ezt megkapja az autó (és használt vétel esetén: mindig is megkapta!), akkor mindegyik jól és megbízhatóan fog menni.
Persze ismerve a kelet-európai használtautó-piacot, ez elég ritka. Ennek hiányában:
- Olasz autóknál specifikusan a felfüggesztés lehet drága és gyakrabban szervizelendő (nem óriási a különbség, de észrevehető)
- Német autóknál a váltó kerül sokba ha tönkremegy
- Francia autóknál felfüggesztés és kényelmi rendszerek egymásra dolgoznak, szóval ha valami elromlik és nincs időben megjavítva, rámegy a többire is
- Japán egyre gyorsabban rohad, ha egyszer megindult és nincs időben kezelve
Ismétlem: amennyiben az autó megkapja a törődést, szinte kb. mindegy, hogy milyen márka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!