Három ajtós új autó?
Figyelt kérdés
Új autó kéne, nem két hét múlva, akár jövő tavaszra, nem sürgős!Wagon R-ből ülnék át! 90 %- ban egyedűl használom, max az asszonnyal megyünk néha együtt, de neki is van külön verdája.Hátul, idén még nem ült senki.Valami 3 ajtós kicsi, de a vezető ülésben kényelmes kocsi kéne, 185 cm nehéz mozgású vén f@cc vagyok.tehát valami WAGON R+ magasságú kéne, 3 ajtós.csak benzines, semmi hibrid, mert csak napi 15Km-t használom. citróen,peugeot,fiat,volskwagen kilőve! javaslatok? ha jó tippet kapok, akár idén megveszem,nem sürgös, de meg van rá a pénz.2020. jún. 4. 22:39
1/4 anonim válasza:
Megint csak a Toyota Yarist tudom javasolni, ahogy azt egy másik kérdésnél is tettem. 1.5 vagy 1.0.
2/4 anonim válasza:
Miért ragaszkodsz a 3 ajtós kivitelhez? Miért baj, ha 5 ajtós? Így túlságosan leszűkíted a kört, már Twingo sincs 3 ajtóval, nem hogy magasabb építésű autó. Szerintem a kis méretű (ha nem kell nagyobb) városi SUV-oknak ez az egyetlen előnye, hogy magasabbak, kényelmesebb beszállni ezekbe.
3/4 anonim válasza:
A 3 ajtó tényleg hülyeség. 5 centivel rövidebb a kocsi, ezen kívül semmi előnye. Kényelmetlen beszállni hátra.
4/4 anonim válasza:
#3: meg nehezebb lesz eladni, meg nagyobb az ajtó, ami szűk parkolóhelyeken inkább átok. Nem véletlenül kezdtek el kihalni ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!