Új autó vásárlás Peugeot Expert, vagy 308 led?
Jó napot kívánok, nyár elején szeretnék venni egy autót, jobban mondva beadni a 18 éves régi bojlerautómat és kihozni egy szép táltos paripát.
Több hónapot töltve az autók eszétikai elemzésével arra következtetésre juttam, hogy nekem a Peugeot való.
Namármost az én pénztárcám se végtelen, jobban mondva kimondottan véges, összesen 6.7 millióm van a bankba erre gyüjtve
Úgy láttam ,hogy van egy igen szép 2019-es peugeot 308 hatchback, LED-es fényszórókkal (úgy néz ki mint az új, 2018-as C osztály ), 1.6 dízel ha jól emlékszem 130 lóval, manuálé 6 sebességes kuplunggal.
A másik lehetőség, szívem szerelme, ugyanakkor spirituálém ellensége egy Expert, ugyancsak 2019-es, 1.5 vagy 1.6 dízel nem emlékszem, a lóerőt nem írta, és ugyancsak 6 sebességes kuplunggal.
Az autót Berettyóújfaluból Szolnokra való napi ingázásra használnám a 4-es számú halálúton.
193 cm centi vagyok a magam 170 kilógramjával megáldva.
Melyikbe tudok kényelmesebben ülni?
MENNYIvel több a kisbusz fogyasztása?
Melyik tartja tovább az értékét ha mondjuk 10 év múlva eladnám?
Nem kell benzines, utalom oket .Gyengék, sokat esznek, 6000 fordulaton jön meg az erejük, nem lehet előzni stb.
A turbósnak meg semmi értelme sincs, ugyanúgy sokat eszik, LEHET vele előzni, nyomatékos viszont sok baj lesz vele 200k után mint a dízellel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!