Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Új autó vásárlás Peugeot...

Új autó vásárlás Peugeot Expert, vagy 308 led?

Figyelt kérdés

Jó napot kívánok, nyár elején szeretnék venni egy autót, jobban mondva beadni a 18 éves régi bojlerautómat és kihozni egy szép táltos paripát.

Több hónapot töltve az autók eszétikai elemzésével arra következtetésre juttam, hogy nekem a Peugeot való.

Namármost az én pénztárcám se végtelen, jobban mondva kimondottan véges, összesen 6.7 millióm van a bankba erre gyüjtve

Úgy láttam ,hogy van egy igen szép 2019-es peugeot 308 hatchback, LED-es fényszórókkal (úgy néz ki mint az új, 2018-as C osztály ), 1.6 dízel ha jól emlékszem 130 lóval, manuálé 6 sebességes kuplunggal.

A másik lehetőség, szívem szerelme, ugyanakkor spirituálém ellensége egy Expert, ugyancsak 2019-es, 1.5 vagy 1.6 dízel nem emlékszem, a lóerőt nem írta, és ugyancsak 6 sebességes kuplunggal.

Az autót Berettyóújfaluból Szolnokra való napi ingázásra használnám a 4-es számú halálúton.

193 cm centi vagyok a magam 170 kilógramjával megáldva.

Melyikbe tudok kényelmesebben ülni?

MENNYIvel több a kisbusz fogyasztása?

Melyik tartja tovább az értékét ha mondjuk 10 év múlva eladnám?

2020. ápr. 21. 17:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Hello, én is egy Peugeot tulaj vagyok immáron négy éve, csak régebbi tipuse, egy kis benzines 207-es. Kiváló választás volt és így rátérve a tárgyra, bár mindkettő jól néz ki, én a 308-ast választanám. Már csak a benzin motor miatt is, megrögzött, tántoríthatatlan benzin parti vagyok. De a 308-as jobban is néz ki, így mindenképpen "őt" választanám a helyében/helyedben.
2020. ápr. 21. 18:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Jaj, most nézem, a 308-as is dízel lenne. Van belőle esetleg benzines a márka kereskedésben? De ha a benzines nem opció, akkor is a 308-ast ajánlanám.
2020. ápr. 21. 18:49
 3/4 anonim ***** válasza:
UI a kisbuszba biztosan kényelmesebb a beszállás, meg magasabban ül az ember, jobban rá lát a forgalomra, de mivel ugye francia autókról beszélünk, így nem kérdés, hogy a 308-as egy alapból kényelmes autó, hozzátéve hogy a "régebbi" franciák még kenyelmesebbek voltak... Pl 607-es, amitől még a Winkler is ajuldozott a Hungária körúton...
2020. ápr. 21. 18:52
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem kell benzines, utalom oket .Gyengék, sokat esznek, 6000 fordulaton jön meg az erejük, nem lehet előzni stb.

A turbósnak meg semmi értelme sincs, ugyanúgy sokat eszik, LEHET vele előzni, nyomatékos viszont sok baj lesz vele 200k után mint a dízellel.

2020. ápr. 21. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!