Ha rossz az új autó..?
Figyelt kérdés
Alig 1 éves autóm már 2x robbant le és kellett hozzá trailert hívni,valamit nem tudok vele kezdeni? vagy csak eladni lehet?2020. máj. 18. 15:30
1/3 anonim válasza:
Mi volt a baja?
Garanciális javítás nem játszik? Milyen autó amúgy?
2/3 anonim válasza:
Pont erre való a garancia. Ráadásul a márkaszervizek általában nem bütykölgetnek, hanem ilyenkor a komplett részegséget cserélik vadi új gyárira.
Nekem a 1,5 éves autómban vezérműláncot kellett cserélni garanciában. Nem voltam tőle boldog és hosszú távon nem túl megnyugtató dolog. Pár hónapja megvolt a második meghibásodás is: a jobb oldali fényszóró vezérlőelektronikáját cserélték. De ettől még eszembe nem jutna eladni. Ürülök, hogy ezek a hibák még a garanciaidőn belül jönnek ki és nem utána, mikor már zsebbenyúlós a történet.
3/3 anonim válasza:
Milyen típusú kocsi egyáltalán? Egyébként ahogy előttem is mondták, garancia, 1 év után még simán él a garancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!