Szívómotoros új autó, de mi legyen?
Figyelt kérdés
Max. 2.5 millióm van autóra. Ami szempont, hogy vegyesben országút-város megyek, összesen napi 25km-t, illetve ami a legfontosabb, hogy szívóbenzines legyen. 2.5 millióért pár éves 1.25 Fiestákat láttam, 82 lóerővel, viszont ha pár százezret még mellé csapnék az összeghez, akkor már egy új Baleno is kijönne, de nem tudom, azért a Ford csak minőségibb. Bár az is igaz, hogy ez kisautónál talán nem érezhető különbség annyira.2019. ápr. 12. 16:44
1/4 A kérdező kommentje:
új autó helyett újabb autó akart lenni.
2019. ápr. 12. 16:45
2/4 anonim válasza:
A Balenoval járnál jobban mert arra lenne garancia, a használtra meg nem.
3/4 anonim válasza:
használt 1.5-1.6-os swift. az a gond ha euro6- euro6d ben gondolkodol, akkor nagyon halottak ezek a kis szívók, városba még oké, de kint egy régi 1000-es swift is körberögöh ha kamiont szeretnél előzni és 90-el haladni nem pedig szélárnyékban ráérősen 70-80-nal.
viszont a leírtak alapján az új autó azért új autó, bár kétségtelen hogy minőségben pont fapad lesz.
4/4 anonim válasza:
Én hyundaikot is nézegetném, I20, I30 van kombiba is ha feltétel a nagy hely az 1.6-os szivo benzines szépen húz és 7 literrel elvan vegyesben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!