Ha egy "autószerelő" nem tud megjavítani valamit, akkor azért miért a gyártó a hibás?
Figyelt kérdés
Normális az, hogy komplett márkákat ócsárolnak a magyarok, mert a jóskapista a fészerben nem tud megjavítani egy komplexebb hibát?
Szerintem ilyenkor nem az autót és nem a gyártót kéne szidni, hanem a szakbarbárt elkerülni.
2020. máj. 30. 20:54
21/27 anonim válasza:
Ha dolgozok, de ha hobbizok? Mondjuk mindkét esetben szigorúan 20év feletti szerkezetek jöhetnek szóba kizárólagosan.
22/27 anonim válasza:
Pl van olyan robogó, ahol egy egyszerű gyertyacseréhez ki kell venni az egész motort..
23/27 A kérdező kommentje:
Kissé elkalandoztatok. A kérdés nem arra irányul, hogy a mekkmester megtalálta a hibát, de drága az alkatrész, hanem hogy meg se találja. Csak random alkatrészeket cserél. Aztán ha jó lesz, ő a király, ha nem lesz jó, akkor a típus meg a márka tehet róla.
2021. jún. 10. 06:22
24/27 anonim válasza:
tanulj meg autót szerelni, javítsd a sajátodat, utána mondjad, hogy mennyire király vagy és mennyire hülyék mások. ja, hogy az nem menne, könnyebb taposni a gázpedált csak és szidni a rendőrt, a szerelőt, a gyalogost, az utakat és a rendőrlámpát.
25/27 A kérdező kommentje:
Linkeljem ide a közútijármű gépész bizonyítványom? Ha én meg tudom javítani az olasz francia angol autókat, akkor másnak is meg kellene tudnia csinálni.
Te nagypofájú senkiházi.
2021. jún. 17. 12:10
27/27 anonim válasza:
Olyan helyre kell vinni,ahol értenek az adott típushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!