Pályán 130-al miért nem közlekedhetnek a belső sávban?
Figyelt kérdés
Ennél többel egyébként sem lehet közlekedni. Akkor mégis mire fel a villogás, nem tartom fel a forgalmat, hiszen a hivatalos maximális megengedett sebességgel haladok. Megértem én, hogy xy siet, én is szoktam, de kizárólag, ha nincs előttem forgalom. Nem állok be valaki mögé villogni "mert én olyan kib@szott fontos vagyok, hogy nekem szabad 180al és ez mit lassuzik előttem".2020. máj. 30. 13:05
11/20 anonim válasza:
Az ilyenekből lesznek a büntetőfékezők. Tarts jobbra, legyél okosabb, vezess defenzíven és ne akadj fent a hülyéken.
12/20 anonim válasza:
Ó kérdező, ne aggódj! Nekem már villogtak, dudáltak le, mert hosszú, összefüggő kamionsort "csak" 150-nel voltam hajlandó előzni a magyar autópályák egyikén. A paraszt meg 220-szal akart menni. Nem kell vele foglalkozni! Ha kiteszem az indexet, lefékezek 90-re hogy két kamion közé bekéretőzzek miatta, azzal kevésbé tartom fel?! Akkor meg az lenne a baj. Az én csekkemet meg gondolom nem ő fogja befizetni... Amint tudsz kisorolsz előle és had menjen!
13/20 anonim válasza:
Tök mindegy, hogy mennyivel mész, ha van lehetőséged, jobbra KELL tartani. Akkor is, ha esetleg 170-nel mesz valamiért. Ha nincs lehetőséged, akkor meg nem kell törődni a mögötted lévő sofőr villogásával, kimész jobbra, ha lesz lehetőséged és kész.
14/20 anonim válasza:
#12 amiről te írsz az is egy teljesen másik eset, meg az is teljesen más aki szándékosan folyamatosan halad a belsőben 130al és aki többel menni azt feltartja mert ő a batman. Ne mosd össze.
15/20 anonim válasza:
Ne aggódj miattuk kérdező, vaskosan meg fogják fizetni a gyorshajtást ha lefényképezik őket.
16/20 anonim válasza:
#15 neked pedig lesz akkor mire maszturbálni. Amúgy wazét letöltöd és nincs ilyen probléma. Nem abból lesz a tömegkatasztrófa, ha pályán 150el megyek adott esetben 130 helyett, hanem a balfszságból, vagy kivédhetetlen dolgokból amit nem látsz előre.
17/20 Vortrex válasza:
Nekem mért nem jutnak eszembe ilyen kérdések ?
19/20 anonim válasza:
Közlekedhetsz, amíg előzöl. Ha meg szabad a külső, akkor meg szépen kimész és elengeded, ennyi az egész.
Nem a te dolgod megnevelni a gyorshajtókat, meg nem is tudnád. Ha szándékosan feltartod, azzal csak azt éred el, hogy ideges lesz és hülyeséget fog csinálni (pl. jobbról vagy leállósávon előzés, büntetőfékezés, stb.)
20/20 anonim válasza:
Ne foglalkozz velük, villogjon csak.
Majd ha annyira siethetnéke van, előz a leállósávban, ha már törvénytelenkedni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!