Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Pályán 130-al miért nem...

Pályán 130-al miért nem közlekedhetnek a belső sávban?

Figyelt kérdés
Ennél többel egyébként sem lehet közlekedni. Akkor mégis mire fel a villogás, nem tartom fel a forgalmat, hiszen a hivatalos maximális megengedett sebességgel haladok. Megértem én, hogy xy siet, én is szoktam, de kizárólag, ha nincs előttem forgalom. Nem állok be valaki mögé villogni "mert én olyan kib@szott fontos vagyok, hogy nekem szabad 180al és ez mit lassuzik előttem".

2020. máj. 30. 13:05
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
86%
Én kb. 120-al szoktam menni, mert nem bírja a Győrság az autóm, még sem villognak le soha, csak akkor előzők, hogyha látom, hogy akadályozása nélkül meg tudom tenni. Ha te ezt nem érzed, az a te hibád. Volt már, hogy elkezdtem előzni egy kamiont, S akkor láttam még, hogy egy egész sor van előtte, mögöttem meg már jöttek..Besoroltam egy üres helyre, aki megelőzött villogott is elakadasjelzovel, hogy köszi, aztán folytattam az előzést tovább
2020. máj. 30. 13:10
 2/20 anonim ***** válasza:
78%
* gyorsat
2020. máj. 30. 13:10
 3/20 anonim ***** válasza:
83%

Tanuld meg hogy jobbra tartási kötelezettség van.

Nem kell önkéntes rendőrt járszanod.

Ráadásul biztos hogy csal az órád jócskán és közel se annyit méssz amennyit mutat.

2020. máj. 30. 13:14
 4/20 anonim ***** válasza:
82%
Lakott területen kívül, minden párhuzamos közlekedésre alkalmas úton, kötelező jobbra tartás van. Akkoris, ha a megengedett legnagyobb sebességgel mész.
2020. máj. 30. 13:22
 5/20 anonim ***** válasza:
79%
1. Vagyok, amúgy az én órám sem jól mér. amikor az autó szerint 130-al megyek, az valójában 114 km/h
2020. máj. 30. 13:23
 6/20 anonim ***** válasza:
88%
Nem a te feladatod megakadályozni valakit abban, hogy 180-nal menjen, ha épp olyan kedve van. Ha van rá lehetőséged, akkor térj ki előle. Szándékosan feltartani parasztság.
2020. máj. 30. 13:26
 7/20 anonim ***** válasza:
85%
Micsoda hétköznapi hősök járnak közöttünk. Igazi superman vagy.
2020. máj. 30. 13:31
 8/20 A kérdező kommentje:
Teljesen megértem, hogy nem az én dolgom, csak zavar, hogy vannak akik törvényen kívülinek gondolják magukat.
2020. máj. 30. 13:33
 9/20 dirtboy ***** válasza:
74%

Miaz hogy nem lehet? Lehet csak nem törvényes,de hazánkban semmi nem törvényes,senki nem tart be semmit mint ahogy te sem a jobbra tartási kötelezetséged.

Illetve semmi közöd hozzá hogy ha ő 140-150 vagy gyorsabban akar menni.

Autópályán 145-150el mehetsz óra szerint büntetés nélkül.

Ezt szeretik sokan ki is használni.

Ha neked elég a 130 akkor legyen annyi,attól még nem kell a másikat szándékosan vissza tartani,te attól nem leszel előrébb.

2020. máj. 30. 13:36
 10/20 anonim ***** válasza:
85%
De ha nem húzódsz ki akkor te is annak tartod magad, mert ugyanúgy KRESZ szabálysértés.
2020. máj. 30. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!