Milyen autóba utaznál hátul 7-8 órát?
Azon gondolkodtam, hogy elől oké, el tud lenni a sofőr meg az utas hosszú órákat , de felnőtt emberként mibe utaznál 7-8 órát?
Egyterű illetve kisbusz nem játszik.
Csak 2 millióig és 1993 gyártási évtől mondj autókat amiben utaznál ilyen sokat.
Amúgy olvasgatom amit ide irogattok. Én idén érettségiztem. Az az érdekesség, hogy én 1. osztályban az 1. héten 1-est kaptam (értitek, egy még óvodás gyereknek az első héten egyest adtak) és azt súlykolták belém 8 évig, hogy soha nem fogok tudni angolul.
Van egy B2-es nyelvvizsgám és egy 60% feletti emelt érettségim, amivel szintén kapok nyelvvizsgát.
Mindannyian tudtok nyelvet tanulni és a matekot is megtudjátok érteni, csak a megfelelő tanárok kellenek hozzá.
Nekem 7 angol tanárom volt meg még nyelviskolába is jártam, 1 hónap 60 ezer forint volt 8 éve aztán mondták, hogy nekem ez nem megy, nem láttak még ilyen gyatra teljesítményt.
Nekem egy elég furcsa matek tanárom volt, de róla inkább nem beszélnék , legutóbb megláttam és na, neki kívánnám, hogy üljön hátul a Swiftembe Genfig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!