Milyen autóba utaznál hátul 7-8 órát?
Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam, hogy elől oké, el tud lenni a sofőr meg az utas hosszú órákat , de felnőtt emberként mibe utaznál 7-8 órát?
Egyterű illetve kisbusz nem játszik.
Csak 2 millióig és 1993 gyártási évtől mondj autókat amiben utaznál ilyen sokat.
2020. máj. 25. 22:33
31/46 A kérdező kommentje:
Soha nem repültem és nem is szeretnék , annyit tudok a repülésről, hogy Debrecen városából meg Budapestről indul nemzetközi járat meg lehet Pápáról.
2020. máj. 30. 10:50
33/46 A kérdező kommentje:
Mesélte egy ismerősöm aki katona volt még a szocializmusba, hogy Egerbe mentek Pécsről záporjózskával, és nem egy hisztis ember, de nem kívánja senkinek. :D
2020. máj. 30. 11:54
34/46 anonim válasza:
Jah,szerintem Opel omega,vagy Ford skorpió azok kényelmes autók,na mit szólsz?
35/46 A kérdező kommentje:
Van egy Omegánk. Mondjuk az kényelmes. Scorpio viszont egy elég huncut autó, azt ignorálnám, viszont tetszik, de csak az mk1 és olyan nehéz hozzá alkatrészt találni mint az A Omegához. Hatsó fejtámlát sem találok hozzá, meg modult sem. Jaj, jó, hogy szóba jött, fel kell tennem egy kérdést erről mert facebooktól kaptam tiltást aztán nem tudom ott megkérdezni 60 napig.
2020. máj. 30. 12:33
37/46 A kérdező kommentje:
Megosztottam egy első világháborús képet egy történelmi csoportba. De ez a második, előtte a Nimródról tettem fel képet, ami érdekes, hogy nem írtam hozzá kommentbe semmit csak egy ártatlan kép.
2020. máj. 30. 14:59
39/46 anonim válasza:
Légyszi ragozzál már normálisan. Nekem annyira fáj ez.
Milyen autóbaN utaznál szívesen. A képet pedig csoportban osztottad meg, nem csoportba. Az ismerősöd a szocializmusban volt katona, nem a szocializmusba. Nem zavar, hogy teljesen mást jelent a két írásmód? Nem kötekedni akarok, de egyszerűen nem értem ezt a jelenséget.
40/46 A kérdező kommentje:
Tudom, sajnos nem megy, így tanultam meg, fel sem tűnik, érettségi előtt mondta meg az osztálytársam, hogy ha nem érkezek időre az iskolába akkor nem korán jöttem hanem késtem , tehát a korán meg a későn szót 20 éves koromig kevertem. Meg az ügye és az ugye szót na meg persze az egyenlőre meg az egyelőre. Sajna ez nekem már soha nem fog menni, pedig elég sokat írok, olvasok mégsem. Régen a vessző használat nem ment vagy mindig felkiáltó jelet tettem a mondat végére, bár az utóbbi azért volt mert egy noname táblagépem volt és nem találtam rajta a pontot, de ez 2012-ben volt azóta már formálódott ebből a szempontból az írásom, de ez a -ba -ben soha nem fog menni..
2020. jún. 2. 10:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!