Eltektintve a vírustól hova utaznál? Indokold is meg.
Nekünk ezek az országok voltak ,,szimpatikusak"
Aki járt már valamelyikben is légyszi írjon véleményt!
Köszönöm.
Törökország, Egyiptom és Bulgária klasszikus "7nap 6 éjszaka all inclusive" úticél, nagy szállodás, szervezett utas, strandos. Ezeken a helyeken általában az ember nem hagyja el a komplexumot. Ennek megfelelően a komplexumon kívül általában nem is nagyon van semmi. Én ezeket az utakat nem szeretem annyira, gyerekkoromban a 90-es évek végének családi nyaralásait juttatja eszembe, amikor a Neckermann katalógusban kellett az utazási irodában rábökni valami random szállodára, hogy na, ide megyünk.
Jobban szeretem magamnak lefoglalni a szállást, nem akarom hogy minden étkezésem előre el legyen döntve, köszönöm nem akarok ingyen berúgni a hotel bárjában, és örülök neki hogy ha ki lehet menni a szálláson kívülre és van mit csinálni, akár sétálni valahol, akár beülni enni valahova, akár valami nevezetességet megnézni vagy programon részt venni. Úgyhogy én biztos Görögországba mennék, gyönyörű a hely, cuki a vidék, jók a kaják, és úgy el vannak szegényedve mint a templom egere, úgyhogy minden tök olcsó:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!