Ha bárhová eljutnál térben és időben, hová utaznál és mely időpontban?
Figyelt kérdés
2020. febr. 4. 20:52
1/11 anonim válasza:
őőő, melyik időpontban mennék? ma? holnap? reggel? este?
3/11 anonim válasza:
1941-be hitlernek segíteni győzni,vinnék neki mai terveket a világháború megnyerésére meg tervrajzokat erősebb fegyverekhez.
4/11 anonim válasza:
Őskorba. 10-20 ezer évvel ezelőttre.
5/11 tila13 válasza:
Én a múltba 50,60,70,80, évek csodás volt nem úgy mint ez a mai szar
6/11 anonim válasza:
Nagyon messzire nem. Általános iskola első osztálya előtti időszakra. Mikor kiválaszthattam, hogy melyik osztályba szeretnék járni. Újra elvégezni az általánost, újra elvégezni a középiskolást, újra elvégezni az iskolákat, de mindent sokkal jobban, hogy jobb munkahelyem lehessen.
De a középkor is megteszi.
7/11 anonim válasza:
1. Szívesen mennék vissza 0-ba, érdekelne, hogy akkor pontosan mik történtek.
2. Szívesen visszamennék óvodába és 7 évesen nem hagynám abba a boxot. Elagyalnám az összes kis férget akik akkor csesztettek.
8/11 anonim válasza:
Egy héttel ezelőttre a lottószámokért
9/11 anonim válasza:
Csak én akarok történelmet írni?
10/11 anonim válasza:
Most,egy általam teremtett,másik bolygóra!
Ahol csak jó nők vannak,viszont jól kijönnek egymással,és a férfiak sem versengenek egymással értük,mindenkinek jut elég.Annyit dolgozom,amennyi jólesik,és mégsincs szegénység.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!