Hogyan lehet kiengedni a elektromos kéziféket, ha lemerült az aksi?
Figyelt kérdés
nissan xtrail-t vettem, elektromos az üzemi fék és a kézifék is. Tehát a pedált kisujjal tövig nyomom. a kézifék pedig gombos és mindig automatikusan behúzza, ha megállok. És a kuplung meg a gáz is elektromos.
Ha be akarom tolni akkor hogyan engedem ki az elektromos féket???? Amúgy betolni se tudnám, hiszem nem működik a kuplung csak ha gyújtásra van kapcsolva.
2020. máj. 25. 17:54
1/15 A kérdező kommentje:
csak, ha gyújtásra van kapcsolva és van feltöltött aksi az autóban :)
2020. máj. 25. 17:57
2/15 anonim válasza:
Feltöltöd az akksit vagy veszel egy normális autót amiben nem minden elektromos.
3/15 A kérdező kommentje:
Köszi :) hozzáértés lvl9999999 már nem árulnak mechanikus kézifékkel rendelkező autót. amin van kar az is elektromos.
2020. máj. 25. 18:36
4/15 A kérdező kommentje:
néhány autóban van egy segédakkumulátor amit nem lehet cserélni. 6v-os. jobb mercikben szokott a leggyakrabban lenni. pont arra van, hogy az elektronikát áram alá helyezze, ha baj történne az aksival. mivel nekem nem volt 50-80millió Ft-om, ezért egy xtrail vettem. mára 3 hónapra. Csak én hülye nem kérdeztem rá a szalonban. Pedig körbevezetést is kaptam :/
2020. máj. 25. 18:40
5/15 anonim válasza:
Elég szomorú, hogy már nem csinálnak normális autókat.
6/15 anonim válasza:
A kuplung hogy lehet elektromos?
Azt bármikor be kellene tudnod nyomni, mert az szinte mindenhol mechanikus.
7/15 anonim válasza:
Csak bekell bikázni és menni fog.
8/15 A kérdező kommentje:
hát simán elektromos... a pedál csak egy érzékelő sor. amúgy hall szenzoros. egyáltalán nem érezni, hogy mikor fog a kuplung. olyan mint egy xbox kontroller. de ettől függetlenül tökéletesen vezethető. a féket szokni kellett, mert először egy olyan satut nyomtam véletlen, mert tövig benyomtam izomból :D aztán megszoktam, hogy csak lábujjheggyel kell pöcögtetni....
2020. máj. 25. 21:49
9/15 A kérdező kommentje:
nem lehet bebikázni, ahhoz nagyon durván szét kell szedni. 1.6-os motor van benne, ls a motorháztetőt ha felnyitom akkro az aksi az bőven a kerekek szintjén van és hátul...
2020. máj. 25. 21:52
10/15 anonim válasza:
kuplung elektromos? nem véletlenül automata kocsira gondolsz, ahol alapból nincs is kuplungpedál? Csak mert ott szokás, hogy ha park módba teszed akkor magától behúzza az elektromos kéziféket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!