Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mikor és miért jött be ez a...

Mikor és miért jött be ez a "pénzre tankolás" kultúra?

Figyelt kérdés
Soha nem értettem, hogy miért van az, hogy az emberek tankolnak például 3000, vagy 5000 forintért. Én személy szerint akármikor tankolok, teletöltöm az autót ameddig engedi és akkor jövök következő alkalommal, amikor már kevés van hátra. Tankolni úgyis kell, ha nem szeretnénk, hogy kifogyjon a benzin, és ha mindig teletankolod, akkor kevesebbszer kell járni... ez lenne az én logikám. A fent említett módszerben mi a jó pontosan?
2020. máj. 23. 18:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
21%
Régebben, de még mai napig is előnyben részesítem a készpénzt. EZ az egyik. De ha kártyával is fizetek, akkor is jobb a kerek összeg, mert jobban tudom számolni a költségeket. Nem mindig egyforma távokat megyek, van, hogy egy héten kell 80 liter üzemanyag, máskor elég 5 liter egy hétre. Előre számolok, és tudom, hogy na most felétől lejebb van, útba esik a kút, tolok bele egy 10esért gázolajat. Nem azért, mert nincs több pénzem, vagy mittudomén, de ennyi bőven elég egyszerre, és könyebb kifizetni és számolni is. Semmi értelme csurranásig tankolni.
2020. máj. 23. 21:24
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudod, hogy miért annyiért tankol amennyiért, illetve miért baj ez? Nálam is volt, hogy kp ban épp 10-es volt nálam a legkisebb, és raktam bele kerek 10-ért, mert nem akartam apróval szórakozni, meg legalbb a kutas is kapott pár forint borravalot belöle.
2020. máj. 24. 01:07
 13/14 anonim ***** válasza:
21%
Mindig tele tankolok. Időpazarlás ugyanazt az üzemanyagot több tankolással belenyomni.
2020. máj. 24. 01:16
 14/14 anonim ***** válasza:
74%
Édesanyukám indoklása korábban az volt, hogy ,,Ha valami történik a kocsival, az ott áll benne”.
2020. jún. 21. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!