Tankoláskor lehet kétfajta benzint tankolni?
Pédául tankolok az autóba 20 liter 95-öst, azután kannába 10 liter 98-ast.
Kiengedhető egymás után a két fajta benzin és egyben kifizethető? Vagy először ki kell fizetni az egyik fajtát (amit az autóba tankoltam), utána teletölteni a kannát a másik fajta benzinnel és azt külön fizetni?
a másik kútnál esetleg
ha visszateszed a pisztolyt, és leveszed a másikat, akkor lenulláza a számlálót
Köszönöm a választ.
Attól hogy lenullázódik attól a rendszer még látja hogy tankoltam,nem?
Akkor igazából a külön tankolás-külön fizetés a jó megoldás?
Nem nullázódik le. Jó is lenne, ha ezzel a trükkel nem kellene kifizeti, mert nullát mutat! :D
Akkor nullázódik a számláló, amikor kifizetted a számlát.
Egybe nem tudod fizetni. Ha tankoltál az egyik pisztollyal és visszarakod a helyére, hiába veszed le a másikat, nem fog belőle semmi jönni, amíg ki nem fizetted az előzőt. Aki nem hiszi próbálja ki!
Dízel autóm van, de kannába szoktam vinni a fűnyíróba benzint is. Ez úgy működik, hogy megtankolom az autómat gázolajjal, bemegyek, kifizetem. Lenullázódik a számláló, ekkor tudom a benzint tölteni a kannába. Megint bemegyek, ezt is kifizetem.
"én is csináltam már, hogy az egyik oszlopnál megtöltöttem az autót, a másiknál meg a kannát, majd bent egyszerre fizettem mind a kettőt."
Igen így logikus, de sok kúton elkezdenek hisztizni a benzinkutasok hogyha így csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!