Az ilyen videókat, hogy merik kipublikálni?
Figyelt kérdés
Igaz már régi videó, de én személy szerint már egy olyan fedélzeti kamerás vidit se mernék megosztani ahol nem álltam meg egy STOP táblánál. Még a végén felnyomnak miatta :D
Ezek meg mennek keresztül kasun mindenen, van egy jelenet vége felé ahol embereket is majdnem elütik, de mégis felteszik. Hogy ússzák meg ezeket? :D
Több ilyen videó is van egyébként a neten, most találtam rá, kb éjfél óta ezeket bámulom, számomra olyan hihetetlen :D
2020. máj. 22. 02:18
11/15 Brigol20 válasza:
A 3. videó, amit belinkeltél a végén lefékeznek és mondják, hogy police, police😂miért foglalkoznak vele?! Akkor legyenek előttük is “tökös” gyerekek és ne érdekelje őket, annyira gáz :’)..
12/15 anonim válasza:
10. Egy része biztosan a 7-esen készült :D
13/15 anonim válasza:
40 éve vezetek, és néha jó ilyen videókat látni. Eszébe juttatja az embernek, hogy mennyi hülye van az utakon.
15/15 anonim válasza:
Gumball :) pár évig tolták, egész európán át a versenyt az ágyúgolyófutam mintájára. Jellemzően nem kicsit gazdag arcok. nyilván ment a vadászat is rájuk, ha valakit elkaptak fizette a büntit, és go tovább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!