Az ilyen videókat, hogy merik kipublikálni?
Igaz már régi videó, de én személy szerint már egy olyan fedélzeti kamerás vidit se mernék megosztani ahol nem álltam meg egy STOP táblánál. Még a végén felnyomnak miatta :D
Ezek meg mennek keresztül kasun mindenen, van egy jelenet vége felé ahol embereket is majdnem elütik, de mégis felteszik. Hogy ússzák meg ezeket? :D
Több ilyen videó is van egyébként a neten, most találtam rá, kb éjfél óta ezeket bámulom, számomra olyan hihetetlen :D
Menőnek gondolják magukat és nem félnek tőle.
Az ilyen embereknek van pénzük...
2010-ben más világ volt. A fedélzeti kamera, mint olyan, nem szolgált bizonyításra, nem vették el senkinek a jogsiját azért, ami volt a fedélzetin.
Másrészt úgy látom, hogy külföldiek, ami 2010-ben szintén nagy akadálya lett volna a büntetésnek.
Harmadrészt: egyáltalán nem beazonosíthatóak, a csatorna senkinek sem a valós neve, és a videóban sem lehet felismerni senkit sem.
Na ebben van rendszám illetve a képüket is megmutatják az elején. Szó szerint belevigyorognak a kamerába :DDDD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!