Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megtaláltam álmaim autóját....

Megtaláltam álmaim autóját. Ár érték arányban. Csak egy a bibi. A kormány. Szerintetek megvegyem azért?

Figyelt kérdés
[link]
2020. máj. 19. 20:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%

Ez több helyen törött.

Szóval nem lesz az álmaid autója.

Hol használnád? Ha itthol akkor nem lesz jó. +pénz az átalakítás.

Szánj rá 500al többet és vegyél egy ritka jó darabot. Ha lehet kerüld a triptonikot és a multitronikot is. Kézi 6os.

2020. máj. 19. 20:47
 2/12 anonim ***** válasza:
85%

Nem a kormány a bibi, hanem a kocsi angol léte. Minden papírja, alkatrésze (fényszórói, a komputerének programozása jobbkormányos, gazdaságosan lehetetlen átfordíttatni).

Amúgy Angliában élek, az itteni bontók tele vannak 7-10 éves kocsikkal, vagyis nem nagy értéke lehet ennek a roncsnak. Összefoglalva: kicsi ár, nagy szopás. Ne fogj bele. Tudom, viszket a tenyered, de orbitális szopás és bukas az ügy.

2020. máj. 19. 20:48
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
ez egy roncs, ha jót akarsz felejtsd el
2020. máj. 19. 21:17
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2020. máj. 19. 21:22
 5/12 Beviz Elek ***** válasza:
53%

Nem tudom mi a probléma a papírokkal, átalakítással. Ez már egy Magyarországon regisztrált autó, tehát nincs extra ktg azon kívül hogy valamivel drágább a biztosítás.

Nem tudom milyenek az otthoni árak, de ez már egy kiöregedett, törött romhalmaz, normálisabb autót kellene nézni.

2020. máj. 19. 22:01
 6/12 anonim ***** válasza:
32%
Ritkán mondok ilyet, de ez egy olyan példány, ami akkor se kéne, ha fizetnének érte. Az Audiról egyet kell tudni, hogy már 20 évvel ezelőtt is kínosan odafigyeltek minden apró részletre kivül-belül, egy törésmentes Audinak mindig tökéletesek az illesztési hézagai. Na ehhez képest nézd meg ezt a hirdetésben...
2020. máj. 19. 22:13
 7/12 anonim ***** válasza:
74%

Majdnem szőke nő vagyok, szóval gondolom, nagyon hülye a "kérdésem", de magyarázza már el nekem valaki, hogy ebben a romhalmazban mi szépet/jót/álmokat lehet belelátni, ami miatt meg akarja valaki venni???

Mert ránézésre ez legalább 2× meg volt törve és a jobb kormányos mivoltából adódóan sem tudom elképzelni, hogy létezik olyan, aki alkatrésznek megvenné...pláne, hogy ez új korában sem volt egy csúcstechnológia

2020. máj. 19. 22:30
 8/12 anonim ***** válasza:
Ez is csodálatos, a tegnapelőtti luxusmerci már nem jó?
2020. máj. 20. 00:23
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
#7 ez csak a szokásos troll kérdés, ahol a kérdező ékszerdoboz, gyönyörűség, álmaim autója.... Stb.. szavakkal jellemezve tesz fel egy kérdést egy romhalmazról.
2020. máj. 20. 05:12
 10/12 anonim ***** válasza:
Erre próbáltam a mercivel utalni, utoljára azt linkelte.
2020. máj. 20. 06:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!