BMW E46 Touring. Nehez a kormany, nektek is?
Adott egy 2002-es BMW E46 Touring 320d, eleg nehez benne tekerni a kormanyt, viszont sok embertol hallottam mar, hogy nekik is nehez, ez ilyen, majd megszokod, stb. Mas szervos autokba egy ujjal lehet porgetni a kormanyt, furcsa is volt atszallni masik autoba a BMWbol, mintha segitene nekem valaki porgetni a kormany:D
Van egy ismerosomnek egy Alfa Romeo 159 autoja, o azt mondta neki is ugyan olyan kemeny, semmi furcsa nincs ebbe. Direkt, hogy "sportosabb" vezetesi elmenyt adjon ez a nemet premium, vagy a szervoszivattyu baszakodik? Jo lenne tudni, hogy erdemes e ezzel foglalkoznom vagy tenyleg ilyen ez a kormany az E46okba.
Az egyik ismerősömnek is nehéz tekerni a kormányt.
Már 5 ève van meg neki, de már megszokta!
Azért kemény mert sportos !
Elég furcsa hogy ezt is megetetik az emberekkel.
Legelsőre nekem is nehéz volt :DD De szerintem is így sportos, de ha nagyon szeretnéd azért egy ujjal (kicsit nehezen) is tudja forgatni az ember. Nálam is volt már olyan, hogy csak gyújtással álló motorral kellett gurulnom egy rövidebb szakaszon, na utána járó motornál már egyből nem volt nehéz tekerni :D
Amúgy szerintem könnyen megszokható, annyira nem nehéz tekerni, bár gumitól is függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!