Skoda Fabia vagy BMW 316ti compact,3-as touring avagy mit vegyek első autónak?
A szüleim régi suzukija fapados, és utálom őket. Nekünk egy altonk van és szó szerint rohad(ez széria betegség ennél), nincs szervo kormány benne és a váltoja hosszan jár és lötyög mint cichorinába a ló...sz. már bocsánat. fékek nemrég voltak cserélve, de rossz az egész rendszer levegős. és nincs benne 150k km
Egyik kedves idős szomszédoméknak egy 2006- fábiája van és húú, de ég és föld a különbség, szervókormány, rövid pontos váltó, fedélzeti rendszer (hőmérő, liter,km, megtett út stb.) Élmény vezetni.
Vasaló swifteket 2005-től 2011 ig gyártották (3-adik kiadott swift, globál 1-nek is nevezik) néztem még, de azon kívül, hogy nem látod benne a lámpákat fent... még nem vezettem ilyet, úgyhogy csak olvasgatok róla, meg haverom mondta, hogy rázott, mint az isten faxa (neki bmw 3-as compaktja van.
1 milliót szánok a tervre, jöhetnek vélemények és tapasztalatok.
Ha Bmw t veszel küld el a csajodat annyi nyűgöd lesz vele hogy lepippantod magad!
Inkabb skoda én azt vennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!