Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volkswagen Eos vagy Scirocco?

Volkswagen Eos vagy Scirocco?

Figyelt kérdés

25 éves hölgynek autóvásárlás előtt állunk. Ez a 2 autó jöhet szóba.

Melyik jobb/rosszabb és miért?

Melyiket éri meg jobban megvenni?

2020. máj. 19. 13:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem eldőlt, hogy Eos lesz ebből...
2020. máj. 21. 07:18
 12/14 anonim ***** válasza:
90%
Mindegy is, hogy én mit nem tudok, viszont a #9-es korrektül leírta. Ha bármi baja lesz a tetőnek, az sokba kerülhet. Láttam már út szélén félig nyitott tetővel megrekedt EOS-t. Pár órával később, amikor ismét arra mentem, már egy konkrét szervizcsapat vette körbe az autót, addigra félig lebontották a tetőt. Ciki ez egy hétvégi kirándulás során. Alaposan át kell nézni megvétel előtt, az tuti. Az öcsém autójában 60 ezer km volt, amikor megvette, a német gazdája addigra addigra már túl volt vele egy 5000 eurós tetőjavításon. Azért merte megvenni, hogy akkor így hátha jó lesz pár évig.
2020. máj. 21. 12:38
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

A 9es hozzászólás is az enyém. Az ki van csukva, hogy te bármilyen Eost láttál az út szélén. 4 évvel ezelőtt az országban nem volt több mint 100. Alig volt import Eos. Nekem 1 évbe telt megtalálni a megfelelőt. Most kezdtek elterjedni mert leesett az áruk.

Ez egy drága mulatság. Tudomásul kell venni. Cserébe van 4 teljes értékű ülés, plusz külön nyitható üvegtető. Nincs még egy autó a világon ami ugyanezt tudja.

2020. máj. 21. 19:36
 14/14 anonim ***** válasza:
90%

Hát ez vicc... először nem értek hozzá, most meg már nem is láthattam? :)

Tavaly Pécsen történt ez, amit mondtam. Még azt is elmondhatom, milyen autókkal mentek segíteni. De hagyjuk, mert ez már nem az eredeti kérdés témaköre.

Kupé-kabriók között tényleg a legjobb talán ebben a kategóriában, azt nem vitatom. A nyűgjeivel együtt.

2020. máj. 22. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!