Vw SCIROCCO-ról vélemény?
Figyelt kérdés
Sziasztok mi a tapasztalatotok a fenti autóról? Előnyök,hátrányok, tipus hibák?2019. jún. 20. 20:27
1/9 anonim válasza:
ugyanaz, mint a Golfok. ugyanazok a problémák.
2/9 A kérdező kommentje:
Bővebben kifejtenéd?
2019. jún. 20. 20:32
3/9 anonim válasza:
Melyikre gondolsz? 1972-től gyártják
4/9 anonim válasza:
én azt tippeltem, hogy az új Sciroccora gondolsz. TFSI motorok problémásak lehetnek. Rozsda nem tudom, mennyire lehet, amúgy elég kevés van belőle, kasztni elem lehet nehézkesebb.
5/9 A kérdező kommentje:
Az újra gondolok nem a régire
2019. jún. 20. 21:49
6/9 Takumi válasza:
Tsi. Pont annyira rohad mint egy golf azaz kB semennyire. Alapvető dolgokra kell figyelni a motor esetében illetve ha dsg akkor nyilván arra is. Motor:ha 1.4 akkor a lánc lehet probl3mas(nem nagy tétel) 2.0 ha van cam follower akkor arra érdemes ranezni. Dsg én meg olajcsere. KB ennyi. Hátul elég szűkös. Dsgvel meglepően jó autó.
7/9 anonim válasza:
Nekem tetszik, rosszat nem sokat hallottam rola.! Sokkal egyedibb mint egy tucat-Golf de muszakilag hasonlít ra.!
8/9 anonim válasza:
Akkor ne vigyétek el szerelőhöz srácok.
Tandem, FSI pumpa, negyedelt VN elem, és sorolható a hibája.
Kis hibák, amik sirattató összegeket tudnak összehozni.
Magyarul egy gyenge konstrukció.
Folyamatában figyelni és foltozni kell, ha üzembiztos állapotban akarod tartani.
9/9 Takumi válasza:
Hulyeseget ne írjunk. :) folyamatosan foltozni :D vicces fiu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!