Milyen érzés elrúgni egy amg 63 mercinek?
Én ugyan AMG mercedesben még nem ültem, de egy tuningolt M4-ben igen. Eszméletlen érzés. A kecskeméti KTM szalonban voltam motort tesztelni, és beülhettem az egyik körre egy ilyen BMW-be. Nyilván lendületesen ment a sofőr (amivel amúgy nem értek egyet), ő volt a motoros csapat felvezetője. Volt, hogy 2-esben meg 3-asban is még pörgött a kerék. Nagyon durva a gyorsulás, meg a kanyarban a tapadás érzése, sokkal jobban érezhető, mint motornál, mivel függőleges testhelyzetben maradsz végig, illetve ülés háttámlájába belenyomódsz. Motoron picit előre dőlsz, meg a kanyarban lefele hat az erő, nem oldalirányba, mint autóban ülve.
Ugyanakkor a Super Adventure 1290 S-sel egy körrel később legyorsultam az egyik egyenes, autóktól mentes szakaszon (amúgy sose állatkodok, de ez mégiscsak egy tesztelés volt). Motoron kevésbé lehet érezni ugyanazt a gyorsulást a már említett testhelyzet miatt.
Ezek a mai Mercedesek egyik sem szívó.
S 63 AMG-t vezettem, tudom, hogy nem erre gondoltál ,de leírom, hátha valakinek segít.
Tehát. 2018-as volt a jószág, isteni kényelem, illatos a bőr, úgy érzed magad mint egy űrhajóban.
Légpárnák mindenhol.
Olyan csend van, hogy nem hallod ami kint van, ha felhúzod az ablakot.
A gázreakciója valami eszméletlen, szinte minden fordulattól húz, hála a több turbónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!