Milyen érzés volt mikor kiment a motor?
Figyelt kérdés
Sírtál vagy nevettél?2019. dec. 29. 07:07
1/17 Nyakasparasztgazda válasza:
Milyen motor? Hová?
Amúgy többnyire nevetni szoktam....
2/17 anonim válasza:
Ezen a kérdésen csak sírni lehet. Vagy nevetni!
3/17 anonim válasza:
Mit értesz az alatt, hogy "kiment a motor"? Valahogy én sem vágom, hogy mire gondolsz...
4/17 anonim válasza:
Mit nem értetek?
Hát kiment, nem bejött.
5/17 anonim válasza:
Örültem. Itt zúgott benn, meg nyomatta a kipufogógázt egész éjjel az ágyam mellett. Mivel reggel szép napos időre kelhettünk azt mondta kimegy egy kicsit gurulni. Örültem neki mert csend lett, kiszellőztettem. Már zárat is cseréltem gyorsba, hogy délután ha visszajön ne tudjon bejönni. Igaz rafonált egy dög. Lehet kivágja az ablakot egy nagyobb kővel azt beugrat.
6/17 Barnabas333 válasza:
Szerintem arra gondol akinek lánc vagy ékszíj szakadása lett. Szerencsére nem volt ilyen negatív élményem....
7/17 dirtboy válasza:
Lehet hogy arra gondolt.
(ékszíjjas vezérlést nem használnak, keresztbordás szíjjat lehet vezérlésnél használni, az ék megcsúszna)
8/17 A kérdező kommentje:
Hengerfejes lett a moci!
2019. dec. 29. 12:50
9/17 anonim válasza:
Te egy kiba..ott zseni vagy! Elérted, hogy a gyengeelméjű troll kérdésedre érkezzen 8 válasz! Csak így tovább az életben, talán a végén nem teljesen hülyén fogsz meghalni..
10/17 A kérdező kommentje:
Szóval milyen érzés mikor, leáll a motor elfüstől?
2019. dec. 29. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!